HUISVESTING

Ondernemen in innovatiehotspot Dockwize

Laat je bedrijf groeien binnen de levendige gemeenschap van Dockwize, omringd door een netwerk van ervaren ondernemers en experts. Of je nu klaar bent voor de volgende stap of een inspirerende werkomgeving zoekt voor je veelbelovende startup of bedrijf, Dockwize heeft het allemaal. Ons aanbod varieert van diverse kantoren en loodsunits tot flexwerkplekken, allemaal gekenmerkt door veel glas, hoge plafonds, een industrieel karakter en volop licht.

Voordelen van vestigen bij Dockwize:

Ontdek de voordelen van het vestigen van je onderneming bij Dockwize:

 • Strategische locatie: Directe nabijheid van de A58 en station Vlissingen voor gemakkelijke toegang.
 • Dynamisch netwerk: Verbind met partners, MKB, corporate bedrijven, kennisinstellingen en overheid om de groei van je bedrijf te stimuleren.
 • Levendige community: Sluit je aan bij een community van ondernemers.
 • Ondersteunende programma’s: Profiteer van ondernemersprogramma’s die aansluiten bij jouw groeifase.
 • Inspirerende events: Neem deel aan workshops en pitch events met interessante keynotes.
 • Faciliteiten on-site: Geniet van een huiscateraar/lunchcafé en gezamenlijke activiteiten en borrels.

Onze service:

 • Flexibele huuropties: Korte huurperiodes met de mogelijkheid tot aanpassing aan de groei van je bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een kleine kantoorruimte huren of een grotere kantoorruimte te huur zoekt, wij bieden oplossingen op maat.
 • Volledige ondersteuning: Van een bemande receptie met pakketservice tot gratis koffie en thee.
 • Moderne vergaderruimtes: Voor al je zakelijke besprekingen.
 • Wifi: Gratis WiFi en opties voor betaalde vaste glasvezelverbinding.
 • Community lidmaatschap: Gratis toegang tot de Dockwize Community en ondernemerslunch op dinsdagmiddag.

Huurinformatie:

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW. In het eerste jaar krijgen startende ondernemers 15% korting op all-in huurprijs van de kantoorunits en loodsunits. De verhuur geschiedt op basis van jaarcontracten. Inclusief draadloos WiFi. Een vaste internetverbinding is mogelijk, hiervoor kan direct met DELTA/Zeelandnet een abonnement afgesloten worden. De kosten voor vast internet/telefonie zijn voor eigen rekening. Gebruik van de centrale ruimte (incl. keuken) is inclusief. Evenals gebruik van de ondernemersruimte (C3). Het gebruik hiervan is in overleg en op afspraak en wordt nader toegelicht.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van kantoorruimte huren in Vlissingen in Zeeland? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij geeft je graag advies en een uitgebreide rondleiding. Tijdens een intakegesprek beoordelen wij of je voldoet aan de toelatingseisen en of je past in het concept.