Daarom doen zij mee aan het Kickstartprogramma

Meer verdiepen in de klant en de kanalen om zijn dienst te verspreiden

John (61): "Ook ik behoor tot de groep die eerst een product/dienst in elkaar zet en dit vervolgens via diverse kanalen over de markt uitstrooit (schieten met hagel, je moet toch iets raken), zonder mij voldoende te verdiepen in de ‘klant’. Aangezien Klokan een non-profit project betreft zijn er geen middelen om te werken met marketingspecialisten en moet ik dat dus zelf doen. Ik hoop dat het Kickstartprogramma mij wat handvaten hiervoor geeft."

Training workshop cursus ondernemen Zeeland - Meer verdiepen in de klant en de kanalen om zijn dienst te verspreiden

Mijn bedrijf zo goed mogelijk uit de startblokken komt en een zo groot mogelijke kans van slagen heeft.

Esther (44): Mijn overtuiging is dat dankzij het Kickstartprogramma mijn bedrijf zo goed mogelijk uit de startblokken komt en een zo groot mogelijke kans van slagen heeft. 

Ik wil mijn idee scherper uitwerken en ondersteuning krijgen in het toetsen van de behoefte van mijn idee in de markt. Tijdens het programma verwacht ik bovendien een goed beeld te krijgen van de zaken waar organisaties mee worstelen wanneer zij een lineair businessmodel willen ombuigen naar een circulair businessmodel.

Training workshop cursus ondernemen Zeeland - Mijn bedrijf zo goed mogelijk uit de startblokken komt en een zo groot mogelijke kans van slagen heeft

Ondersteuning en uitbreiding van zijn netwerk

Alizera (48): "Met het Kickstartprogramma hoop ik mijn netwerk verder uit te breiden en begeleiding en ondersteuning te krijgen voor een haalbaarheidsonderzoek."

Training workshop cursus ondernemen Zeeland - Ondersteuning en uitbreiding van zijn netwerk

Van idee naar functioneel hulpmiddel

Joeri (33): "Met het Kickstartprogramma hoop ik dat ik op weg word geholpen om mijn product zo goed mogelijk op de markt te zetten en zie ik het als een perfecte kans is om alles te leren over het doelgericht en efficiënt lanceren van mijn product."

Gangbare commerciële methodieken te leren en om deze in de praktijk gericht toe te kunnen passen

Mustafa (44): Voornaamste reden om deel te nemen aan het Kickstartprogramma, is om de gangbare commerciële methodieken te leren en om deze in de praktijk gericht toe te kunnen passen om mijn persoonlijke doelstelling te realiseren.

 Training workshop cursus ondernemen Zeeland -  commerciële methodieken leren en toepassen in de praktijk

Alle stappen zetten die nodig zijn om een bedrijf op te zetten

Yoni (24): Ik doe mee aan het Kickstartprogramma omdat het hoog tijd werd dat de goeie ideeën uitgewerkt worden tot een eigen bedrijf zodat wij ook een steentje kunnen bijdragen aan het verbeteren van de wereld en helpen in de transitie naar een meer duurzame manier van leven.

Ik verwacht alle stappen te zetten, met veel feedback en een groeiend netwerk, die nodig zijn om een bedrijf op te zetten, zodat ik na het programma echt aan de slag kan!

Training workshop cursus ondernemen Zeeland -  Alle stappen zetten die nodig zijn om een bedrijf op te zetten

Make a real business of our idea!

Ilse (35), Hector (32), Hakan (30): By doing the Dockwize Kickstart program we hope to learn all the things we need to do to make a real business of our idea!

Ondernemerstraining Zeeland - Make a real business of our idea!

 

 •••

Meer weten over het Kickstartprogramma?

Naar het Kickstartprogramma