Beer & Business Loods 11

Graag nodigt ondernemers- en innovatiehub Dockwize je uit voor de Beer & Business in Loods 11.

Vorig jaar waren we te gast bij Loods 13 voor een Beer & Business, dit jaar zetten hun buren van Loods 11 de deuren open voor een hapje en een drankje. Terra Inspectioneering, Mighty Impuls Media, Multiflexmeter en Sugarfam nodigen je graag uit om kennis te maken of bij te kletsen tijdens hun Beer & Business.

Ondernemers van Loods 11

Terra Inspectioneering: Terra Inspectioneering B.V. voert visuele inspecties en diktemetingen uit met drones, vooral in industriële, gevaarlijke en beperkte ruimtes zoals opslagtanks, boilers en pijpleidingen. Ze hebben een gepatenteerde technologie voor ultrasone diktemetingen ontwikkeld en delen inspectiegegevens via een cloudgebaseerd 3D-model van het object voor nauwkeurige gegevensplaatsing.

 

Mighty Impuls MediaMighty Impulse Media creëert (bedrijfs)promo’s, multi camera opnames, videoclips, lipdubs en veiligheids- en voorlichtingsfilms. Dit doet het bedrijf voor zowel bedrijven/instellingen als particulieren. Met veel creatieve, technische kennis en middelen waaronder o.a. een glidetrack, steadicam, 9 meter crane en de Black Magic 4k camera kunnen ze elke productie realiseren.

 

SugarFam: SugarFam haalt inspiratie uit een collega met diabetes en wil het leven van diabetespatiënten verbeteren. Ze bieden covers voor insulinepompen, zoals de OmniPod, waarmee patiënten hun apparaten kunnen personaliseren. Deze covers dragen bij aan het DiabetesFonds en vergroten bewustzijn over diabetes.

 

Multiflexmeter: De Multiflexmeter is een meetapparaat om met het Internet of Things (IoT) watersystemen te meten zoals waterhoogte of de zoutconcentratie. Het bedrijf werkt volledig open source en ontwikkeld samen met 9 andere wetenschappers en hun omgeving: scholieren, studenten, vrijwilligers en bedrijven. Het initiatief is niet onopgemerkt gebleven; Multiflexmeter won eind 2017 de Waterinnovatieprijs.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs tijdens deze netwerkborrel. Aanmelden is niet nodig!

 

Card image cap

Details

Beer & Business is dé netwerkborrel voor de Dockwize community, op elke laatste vrijdag van de maand. Ditmaal gehost door Loods 11. Ben jij erbij?