Bijeenkomst Cybercrime Walcheren

Cybercrime Walcheren
Als ondernemer ben je afhankelijk van internet. Het brengt gemak, maar er ligt ook gevaar op de loer. Cybercriminaliteit is een vorm van criminaliteit waarbij criminelen via jouw systeem toegang proberen te krijgen tot gegevens of geld. Om jouw bedrijf hiertegen te beschermen organiseren de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen samen met Platform Veilig Ondernemen (PVO) Zeeland West-Brabant en Dockwize een bijeenkomst met het thema Cybercrime. Dit interessante programma is onder leiding van Ewout Genemans en vindt plaats op woensdag 17 april in CineCity in Vlissingen.

Reserveer 17 april daarom alvast in je agenda! Je kunt je ook al direct aanmelden. Inloop is tussen 17.00 en 18.30 uur met buffet. Het inhoudelijke deel start om 18.30 uur tot 21.00 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel.

Onder leiding van Ewout Genemans
Programmamaker Ewout Genemans, bekend van tv-programma’s als Bureau Arnhem en Verslaafd leidt deze bijeenkomst. Verschillende interessante sprekers nemen je mee in hun verhaal. Je gaat naar huis met tips die je meteen kunt toepassen.

Meld je nu aan

Card image cap

Details

Kom naar de Bijeenkomst Cybercrime Walcheren!