BioVoice Challenge Weeks

BioVoice is het business booster programma dat grotere bedrijven met innovatievraagstukken in biobased economy samenbrengt met startups en mkb-ers met innovatieve ideeën en oplossingen. Het programma biedt kansen voor nieuwe business, in antwoord op innovatievraagstukken van grote(re) bedrijven.

Hoe kun je meedoen?

Stap 1: Aanmelden voor een challenge Cosun, Cargill of Rodenburg via het KVK Business Challenge Platform

Meer informatie over de 7 challenges vind je hier

Stap 2: De BioVoice Challenge Weeks

Bij voldoende aanknopingspunten wachten de challenge weeks op je. Je gaat twee weken full time aan de slag. Je bezoekt het bedrijf om een goed beeld te vormen van de vraag van de challenger. Je leert het bedrijf en de mensen kennen. Je bezoekt nuttige partners in het regionale biobased ecosysteem. Je hebt plenaire sessies met de andere deelnemers, bijvoorbeeld over het opstellen van een businessplan, of het beschermen van IP-rechten. En natuurlijk maak je afspraken over de samenwerking.

Stap 3: Verdien een innovatiecontract

De BioVoice Challenge Weeks zijn zeer waardevol. Je doet nieuwe kennis en inzichten op, je breidt je (biobased) netwerk uit en je kunt een innovatiecontract verdienen! Met het innovatiecontract ben je verzekerd van financiële steun en je ontvangt coaching en begeleiding tijdens het ontwikkeltraject. Je brengt je kennisontwikkeling en/of nieuwe techniek in een stroomversnelling.

Een innovatiecontract zorgt voor:

  • Funding
  • Toegang tot (internationale) markten
  • Kennis en partners
  • Hulpbronnen en researchfaciliteiten
  • Business en schaalvergroting

Wanneer?

Van 13 t/m 23 mei 2019 bij Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom. 

Deelnemen

De aanmeldperiode is verstreken, het is niet meer mogelijk je voor één van de challenges aan te melden.

Card image cap

Details

Week lang samenwerken aan challenges van grote bedrijven