Campus Zeeland Coffee Break

Wil je jouw visie en ideeën over het onderwijs en onderzoek rondom water, energie en voedsel in Zeeland delen? Zoek je verbinding met bedrijven, scholen, onderzoeksinstellingen of overheden met wie je idee kan wisselen? Op donderdag 25 november van 11.00 tot 11.30 uur is de Campus Zeeland Coffee Break. Een mooie kans om in gesprek te gaan en verbinding te leggen met Campus Zeeland! Deze Coffee Break is powered by Dockwize.

Meld je nu aan voor de Campus Zeeland Coffee Break:

Meld je aan voor de Coffee Break

 

Wat is een Coffee Break?

De Coffee Break is een beproefd concept van innovatiehub Dockwize. Tijdens de lockdown organiseerden zij deze online netwerkmomenten om toch met elkaar in verbinding te blijven. Deze digitale meeting woon je dus gewoon bij vanuit je eigen werkplek.

Hoe werkt het?

Je belt in via de zoomlink die je na aanmelding krijgt en wordt welkom geheten door de Coffee Break Host. Na een korte plenaire inleiding wordt je automatisch in kleine groepen (break-outs) gezet en heb je de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken en te sparren over thema’s die jullie verbinden. Na een uur sluit de videomeeting automatisch, maar je bent natuurlijk vrij om je gesprek op een later moment op eigen initiatief voort te zetten. Een mooie manier om in gesprek te gaan over samenwerking, ondernemerschap en innovatie met andere ondernemers en het team van Campus Zeeland.

•••

Campus Zeeland richt zich op het versterken en innoveren van de Zeeuwse economische sectoren en thema’s door ze te verbinden met het hoger- en wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Dockwize is partner van Campus Zeeland!

Card image cap

Details

[PARTNER EVENT] Zeeland bruist van innovatieve ondernemers. Waar zit jouw innovatiekracht? Ga online in gesprek met Campus Zeeland tijdens deze Coffee Break powered by Dockwize.

  • 25 november 2021
  • van 11:00 - 11:30 uur
  • Online