Contacta

5, 6 en 7 november • Zeelandhallen, Goes

Dockwize staat ook dit jaar weer op Contacta, hét netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Het thema "The Next Step" staat garant voor een interessant programma, vol colleges, seminars en workshops. 

Grijp je kans! 
Je bezoek aan onze stand is pas compleet, wanneer jij je kans hebt gegrepen bij de grijpmachine van Dockwize en Impuls Zeeland. Er zijn interessante prijzen te winnen om jouw bedrijf een boost te geven, zoals een expertlunch met Impuls Zeeland, een lunch met een businesscoach van Dockwize en tickets voor de 12-uur durende Dockwize workshop 'Startup Bootcamp'. 

Kom netwerken!
Op dinsdag 5 november van 16.30 - 18.00 uur organiseren DRV, Impuls Zeeland en Dockwize een netwerkborrel in stands 101, 102 en 103. Je bent van harte uitgenodigd! Aanmelden is niet nodig.

Lunch mee!
Contacta organiseert samen met haar partners een lunch op voor standhouders en ondernemers op woensdag 6 november van 12:00 - 14:00 uur. Lunch jij mee? Aanmelden is niet nodig!

Ga aan de slag bij de workshop!
Je idee volledig uitwerken, investeren en daarna de markt op gaan kost veel geld en tijd. Met de programma’s van Dockwize leer je hoe dit sneller, kansrijker en goedkoper kan én hoe je kunt blijven innoveren. Je gaat terug naar je idee en vanuit daaruit ga je testen en meten, direct bij de doelgroep. In de workshop 'Jouw innovatie succesvol in 5 stappen' leer jij in 5 stappen hoe je dit proces aanpakt. Tijdens Contacta, op donderdag 7 november om 20:30u kun je deelnemen aan deze boeiende workshop.

Meld je hier aan!

Registreren Contacta 2019
Zien wij jou 5,6 of 7 november in onze stand nummer 102 op Contacta. Meld je hier gratis aan en gebruik code: CONTACTA19.

Card image cap

Details

Bezoek Dockwize op Contacta!