Delta Water Challenge Showcase

Eén uniek Deltagebied, 2 uitdagingen en 6 teams!

Tijdens de Delta Water Challenge geven we een boost aan innovatieve oplossingen die bijdragen aan een toekomstbestendige Delta. Studenten, ondernemers en professionals gaan samen aan de slag met twee uitdagingen: de toekomstbestendige stad en kustverdediging Veerse Dam. 

Zes teams zijn sinds november aan de slag met de validatie van hun oplossing. In wekelijkse workshops werken ze komende tijd aan hun waardepropositie, ontwikkelen hun minimum viable product en toetsen hun oplossing met verschillende stakeholders. Ze focussen op hun verdienmodel en waardemodel en werken aan hun verhaal om de doelgroep te overtuigen. Dit resulteert in een onderbouwde en gedragen business case en pitch voor de jury.

Tijdens de Delta Water Challenge Showcase presenteren de teams hun oplossingen aan de jury. De beste oplossingen voor de twee uitdagingen ontvangen een geldprijs van € 2.000,-. De winnende teams krijgen daarnaast ook een podium om hun oplossing te presenteren tijdens de Werkconferentie Zuid Westelijke Delta in maart 2019.

Benieuwd naar de oplossingen die bijdragen aan een toekomstbestendige Delta? Meld je dan alvast aan voor het Showcase event! 

PROGRAMMA

15:00 uur Inloop
15:30 uur Welkom door gedeputeerde Ben de Reu
15:45 uur Keynote Prof. dr. Jacqueline Cramer over 'water als katalysator van de circulaire economie'
16:30 uur Pitchronde 1
17:00 uur Break met innovatieplein
17:30 uur Pitchronde 2
18:00 uur Inspiratie uit de Zeeuwse Delta, Timko Lokerse
18:20 uur Prijsuitreiking
18:30 uur Borrel

PRIJSUITREIKING

Van welk idee stroom jij over van enthousiasme? Wie moet volgens jou de Delta Water Challenge winnen? Stem hier op jouw favoriet!

HIER AANMELDEN

Card image cap

Details

Final event met pitches en prijsuitreiking!

  • 24 januari 2019
  • 15.00- 19.00
  • Dockwize