XXL demo-event Robotica & Technologie

Duik in de toekomst van robotica en technologie tijdens het XXL demo-event Robotica & Technologie op 12 oktober 2023 in onze loods 'De KAAP'. Dit evenement, op poten gezet door KicMPi, Impuls Zeeland en Breda Robotics, brengt een keur aan innovatieve bedrijven samen die hun vooruitstrevende robotica en technologische toepassingen zullen demonstreren. Het is een unieke kans om te ontdekken hoe deze innovaties kunnen bijdragen aan een verhoogde efficiëntie en veiligheid binnen je werkprocessen.

Het programma van de dag biedt een mix van praktische demonstraties en inspirerende inzichten, gedeeld door experts op het gebied van Kunstmatige Intelligentie, Virtual & Augmented Reality en Robotica. Deelnemers krijgen de kans om interactief deel te nemen aan verschillende technologische hoogstandjes en te netwerken met gelijkgestemde professionals, visionaire ondernemers en branchedeskundigen. Dit is een uitgelezen gelegenheid om waardevolle contacten te leggen, ideeën te delen en potentiële partnerschappen te verkennen voor toekomstige samenwerkingen.

Enkele van de exposerende bedrijven zijn onder meer ID-Tec, Terra Inspectioneering, ExRobotics, ITIS, SPIE, Skyebase, Imagine Creative Agency, Serenity Systems Design - Serenity Robotics en Fieldlab Zephyros. Daarnaast worden de resultaten van het OPZuid project Industriële Robotica Innovatie (IRI), gefinancierd als reactie van de Europese Unie op de COVID-19 pandemie, aan de deelnemers gepresenteerd.

Om deel te nemen aan dit event, meld je aan via deze link.

Voor meer informatie over het event en het volledige programma, klik hier.

Card image cap

Details

Ontdek de toekomst van robotica en technologie op 12 oktober 2023 in 'De KAAP'. Innovatieve bedrijven demonstreren hun geavanceerde toepassingen en delen de nieuwste inzichten in een interactieve en netwerkrijke setting.

  • 12 oktober 2023
  • 13.30 - 17.30
  • De KAAP