Eat & Meet powered by Zeeland Business

Deze Eat & Meet wordt gesponserd door onze partner Zeeland Business. 

Als Zeeuws kennis- en inspiratieplatform voor het bedrijfsleven hecht Zeeland Business grote waarde aan het ondersteunen van de initiatieven die ondernemerschap stimuleren en innovatie bevorderen. Dockwize is hierin een essentiële speler voor de Zeeuwse regio, waarbij het een vruchtbare bodem biedt voor ondernemers om te groeien, te leren en te innoveren.

Door het ondersteunen van Dockwize en het in contact komen met (innovatieve) ondernemers in de regio, versterken we niet alleen het ondernemerslandschap in Zeeland, maar creëren we ook waardevolle netwerkverbindingen die groei en samenwerking stimuleren. Daarom organiseren we samen met Dockwize een Eat & Meet netwerklunch, waar gevestigde en startende ondernemers samenkomen om kennis te delen, te netwerken en elkaar te inspireren.

Wil jij netwerken, kennis uitwisselen en (gratis!) lunchen? Kom dan naar de 'Eat & Meet'. Dé wekelijkse netwerklunch van Dockwize voor ondernemers die willen starten en ondernemers die willen groeien. Kom jij ook? 

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De wekelijkse netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist!)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch! 

 

Card image cap

Details

De Eat & Meet is hét netwerkmoment voor ondernemers bij innovation hub Dockwize! Kom jij ook?