Eat, Meet & Learn

Eat, meet & learn: netwerken, lunchen en leren van 12.00 tot 13.00 uur

University College Roosevelt, best kept secret?

Kom en ontdek meer over University College Roosevelt (UCR) tijdens onze volgende Eat, Meet & Learn op 27 februari! Marieke van de Laar, External Relations Officer en alumna van UCR, neemt je mee op een boeiende reis door de historische gangen van de oude gebouwen van UCR. Ze deelt inzichten over het onderwijs dat wordt aangeboden, de diverse groep studenten (met maar liefst 65 nationaliteiten) en hoe jouw bedrijf kan profiteren van de samenwerking met UCR.

De Eat, Meet & Learns van Dockwize bieden een unieke gelegenheid om te netwerken, te lunchen en te leren. Het is meer dan een gewone lunchpauze; het is een kans om waardevolle connecties te leggen en te leren van anderen in de Dockwize community.

Mis deze kans niet om meer te weten te komen over UCR en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Meld je aan via de onderstaande link en sluit je aan bij de inspirerende Eat, Meet & Learn op 27 februari!

Aanmelden Eat, Meet & Learn

•••

Over de Eat & Meet netwerklunches

Elke dinsdag staat de lunch bij Dockwize in het teken van netwerken en kennis delen! Deze Eat & Meet sessies vinden wekelijks plaats en iedere ondernemer, professional en student is welkom. Om nog meer waarde te halen uit dit uurtje lunchen en netwerken, staat de laatste dinsdag van de maand in het teken van kennis delen tijdens de Eat, Meet & Learn.

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Card image cap

Details

UCR, best kept secret? Kom en ontdek meer over University College Roosevelt (UCR) tijdens onze volgende Eat, Meet & Learn op 27 februari!