Eat, Meet & Learn

Iedere dinsdag netwerken en lunchen, van 12.00 tot 13.00 uur

Tijdens de Eat, Meet & Learn geniet je niet alleen van een lekkere lunch, maar je steekt er ook nog wat van op! Wij zorgen namelijk elke 4e dinsdag van de maand voor een toffe spreker. De spreker tijdens de Eat, Meet & Learn van 28 september is:

Arieke van Liere, Communicatiespecialist en Presentator/dagvoorzitter

Arieke is communicatiespecialist bij Dockwize en wordt als freelancer vaak ingezet als presentator en dagvoorzitter. Arieke weet precies hoe jij je publiek moet boeien en binden. Ze presenteerde bij o.a. Omroep Zeeland en AVROTROS Radar en leerde de fijne kneepjes van het vak van door de wol geverfde presentatoren als Antoinette Hertsenberg. Ze deelt tijdens de lunch haar technieken voor het geven van een goede presentatie! Zo kun jij tijdens een volgende Eat, Meet & Learn misschien wel jouw kennis delen?

Meld je aan voor de Eat, Meet & Learn

 

•••

Eat & Meet sessies zijn de netwerklunches van Dockwize zoals je ze kent, maar dan in een nieuw jasje. We hebben nu ook een match en kenniselementen toegevoegd, zodat je er elke dinsdag echt iets uit haalt! Hoe dat werkt, lees je hieronder:

Wat gaan we doen?

Eat & Meet - 1e dinsdag van de maand (vrije inloop)
De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur. 

Eat, Meet & Match - 2e en 3e dinsdag van de maand (aanmelden vereist)
Tijdens deze netwerklunches matchen wij jou aan andere ondernemers/professionals, zo vergroot je gegarandeerd je netwerk.
Let op: Aanmelden vooraf is vereist, de lunch is uiteraard gratis!

Eat, Meet & Learn - 4e dinsdag van de maand (aanmelden vereist)
Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.
Let op: Aanmelden vooraf is vereist, de lunch is uiteraard gratis!

Iedereen die wil netwerken en kennis delen is welkom. De lunch is gericht op het delen van kennis en expertise, het verbreden van het eigen netwerk en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. 

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

 

 

Card image cap

Details

Elke 4e dinsdag van de maand kun je deelnemen aan de Eat, Meet & Learn. Geniet van een lekkere lunch en doe ook nog een boel kennis op. Dit keer leert Arieke (communicatie specialist en presentator) je alles over het geven van een boeiende presentatie!