Eat, Meet & Learn

Eat, meet & learn: netwerken, lunchen en leren van 12.00 tot 13.00 uur

UPDATE: Helaas zit dit event helemaal vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Ontdek de mogelijkheden van Artificial Intelligence tijdens de volgende Eat, Meet & Learn van Dockwize op 28 maart van 12.00 tot 13.00 uur in de PZEM zaal bij Dockwize. Dit interactieve evenement biedt ondernemers de kans om meer te weten te komen over de wereld van AI en te netwerken met andere ondernemers.

Deze keer hebben we twee speciale gasten: Perry van de Vrede en Jorik Schut, early adopters op het gebied van AI. Zij zullen een Chat GPT sessie verzorgen waarbij ze je meenemen in de fascinerende wereld van AI en laten zien hoe dit jouw bedrijf kan helpen.

En wist je dat zelfs deze promotie is geschreven door Chat GPT? Dit geeft een voorproefje van de innovatieve technologieën en de kracht van AI.

De Eat, Meet & Learn van Dockwize is de perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden, ideeën te delen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

•••

Over de Eat & Meet netwerklunches

Elke dinsdag staat de lunch bij Dockwize in het teken van netwerken en kennis delen! Deze Eat & Meet sessies vinden wekelijks plaats en iedere ondernemer, professional en student is welkom. Om nog meer waarde te halen uit dit uurtje lunchen en netwerken, staat de laatste dinsdag van de maand in het teken van kennis delen tijdens de Eat, Meet & Learn.

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Card image cap

Details

Deze Eat, Meet & Learn van Dockwize vindt plaats op 31 oktober van 12.00 tot 13.00 uur in de PZEM zaal bij Dockwize. Details over de spreker en dit event worden nog toegelicht.