Eat, Meet & Learn

Eat, meet & learn: netwerken, lunchen en leren van 12.00 tot 13.00 uur

Wil jij lekker (gratis) lunchen en tegelijkertijd iets leren? Tijdens de Eat, Meet & Learn op elke laatste dinsdag van de maand zorgen wij voor een toffe spreker.

De spreker tijdens de Eat, Meet & Learn van 27 september is omzetstrateeg Mariska Brinkman van Bloeibusiness. Hier vertelt Mariska je hoe je volgens de Bloeimethode naar het resultaat van jouw bedrijf kijkt. Want wanneer je op de juiste manier naar je cijfers kijkt, leer je waar het (potentiële) succes van je bedrijf vandaan komt, hoe je dit succes nog groter kunt maken, welke nieuwe kansen er voor het oprapen liggen of omzetgroei voor jouw bedrijf haalbaar is. Ook leer je dat één succes geen succes is, dat je je resultaat niet mooier moet maken dan het is, je niet achterover moet gaan leunen als het goed gaat en moet stoppen met dingen die je bedrijf niet laten bloeien.

Ben je er klaar voor om jouw bedrijf te laten bloeien?

Mis het niet en meld je aan!

Meld je hier aan!

•••

Eat & Meet sessies zijn de netwerklunches van Dockwize zoals je ze kent, maar dan in een nieuw jasje. We hebben nu ook een match en kenniselementen toegevoegd, zodat je er elke dinsdag echt iets uit haalt! Hoe dat werkt, lees je hieronder:

Wat gaan we doen?

Eat & Meet - 1e, 2e en 3e dinsdag van de maand (vrije inloop)
De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12.00 en 13.00 uur. 

Eat, Meet & Learn - laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)
Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.
Let op: Aanmelden vooraf is vereist, de lunch is uiteraard gratis!

Iedereen die wil netwerken en kennis delen is welkom. De lunch is gericht op het delen van kennis en expertise, het verbreden van het eigen netwerk en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. 

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

 

 

Card image cap

Details

Als Omzetstrateeg vertelt Mariska Brinkman van Bloeibusiness tijdens de Eat, Meet & Learn op 27 september hoe je het beste naar je verkoopcijfers kunt kijken.