Eat, Meet & Learn

Iedere dinsdag netwerken en lunchen, van 12.00 tot 13.00 uur

Wil jij lekker gratis lunchen en tegelijkertijd iets leren? Tijdens de Eat, Meet & Learn op elke laatste dinsdag van de maand zorgen wij namelijk voor een toffe spreker*. Tijdens de Eat, Meet & Learn van 18 oktober leer je van Ankie Gijsel over designtool Canva. 

*Deze maand is de Eat, Meet & Learn een week vervroegd in verband met de herfstvakantie.

Ankie Gijsel van Graphic Avenue over Canva: it's magic!

Ankie van Gijsel is sinds 2003 grafisch vormgever. Jarenlang werkte ze met programma’s zoals Adobe Indesign. "Voor iedere kleine wijziging, moesten mijn opdrachtgevers zich bij mij melden. Al was het maar een komma toevoegen. Met Canva is dat verleden tijd. In Canva kunnen mijn klanten zelf kleine details aanpassen, zonder verlies in kwaliteit of professionaliteit. Ideaal!"

Ankie realiseerde zich al snel: Canva is magic! "Hiermee kan ik mijn klanten zóveel beter helpen!"

Dinsdag 18 oktober geeft Ankie een introductie in Canva. Ze laat je zien welke voordelen Canva jou biedt en hoe je hier jouw werk efficiënter doet met een professioneel ontwerp als resultaat.

Meld je aan voor de Eat, Meet & Learn

•••

Eat & Meet sessies zijn de netwerklunches van Dockwize zoals je ze kent, maar dan in een nieuw jasje. We hebben nu ook een match en kenniselementen toegevoegd, zodat je er elke dinsdag echt iets uit haalt! Hoe dat werkt, lees je hieronder:

Wat gaan we doen?

Eat & Meet - 1e, 2e en 3e dinsdag van de maand (vrije inloop)
De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12.00 en 13.00 uur. 

Eat, Meet & Learn - laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)
Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.
Let op: Aanmelden vooraf is vereist, de lunch is uiteraard gratis!

Iedereen die wil netwerken en kennis wil delen is welkom. De lunch is gericht op het delen van kennis en expertise, het verbreden van het eigen netwerk en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. 

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

 

 

Card image cap

Details

Geniet tijdens de Eat, Meet & Learn van een lekkere lunch en doe ook nog een hoop kennis op. Grafisch vormgever Ankie Gijsel deelt hier haar kennis over designtool Canva en leert je wat jij er als ondernemer aan hebt!