Eat & Meet

Wil jij netwerken, kennis uitwisselen en gratis lunchen? Kom dan naar de Eat & Meet van Dockwize. Hier komen wekelijks starters, gevestigde ondernemers, adviseurs, ZZP’ers en studenten naar toe om te netwerken. Ben jij er de volgende keer ook bij?  

Eat & Meet: elke eerste dinsdag van de maand

Op de eerste dinsdag van de maand organiseren we de Eat & Meet, de ondernemerslunch zoals je hem kent. Vrije inloop, gratis lunches en netwerken met andere ondernemers en professionals. Je hoeft je dus voor deze lunches niet aan te melden en je bent van harte welkom om 12:00 uur bij Dockwize. Ben jij erbij op 3 mei?

•••

Wat gaan we doen?

Eat & Meet - 1e, 2e en 3e dinsdag van de maand (vrije inloop)
De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12.00 en 13.00 uur. 

Eat, Meet & Learn - laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)*
Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.
Let op: Aanmelden vooraf is vereist, de lunch is uiteraard gratis!

*In augustus is er geen Eat, Meet & Learn in verband met de zomervakantie. In plaats daarvan nodigen we je graag uit voor de Eat & Meet.

Iedereen die wil netwerken en kennis delen is welkom. De lunch is gericht op het delen van kennis en expertise, het verbreden van het eigen netwerk en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. 

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Card image cap

Details

De Eat & Meet is hét netwerkmoment voor ondernemers bij innovation hub Dockwize! Elke 1e dinsdag van de maand! Aanmelden is niet nodig.