Eat & Meet powered by Terra inspectioneering

Tijdens de Eat & Meet sessies elke dinsdag bij Dockwize komen starters, gevestigde ondernemers, adviseurs, ZZP'ers en studenten samen om te netwerken. Deze Eat & Meet is powered by Terra Inspectioneering en vindt plaats in de Dockwize Loods aan de Voltaweg 11 waar zij zijn gevestigd.

Terra Inspectioneering huurt een loodsunit bij Dockwize

Terra Inspectioneering B.V. doet visuele inspecties en diktemetingen met drones. Hun specialiteit is de inspectie van industriële, gevaarlijke en besloten ruimten, zoals opslagtanks, boilers, fornuizen, ovens, schoorstenen, pijpleidingen en meer. Terra Inspectioneering B.V. heeft een gepatenteerde technologie ontwikkeld om op basis van ultrasone technologie diktetests uit te voeren op staal. Inspectiegegevens worden gedeeld via een innovatief cloud gebaseerd 3D-model van het inspectieobject. Het 3D-model wordt gebruikt om inspectiegegevens te positioneren, zodat de eigenaar gemakkelijk weet welke data waar is opgenomen.

Meer weten over Terra, bekijk dan hun website of kom langs tijdens deze bijzondere Eat & Meet. Ze zullen ook een korte demonstratie geven met een van hun drones!

Card image cap

Details

Wil jij netwerken, kennis uitwisselen en gratis lunchen? De wekelijkse Eat & Meet netwerklunch is op 17 oktober powered by Terra Inspectioneering en vindt dit keer plaats in de Dockwize Loods aan de Voltaweg. Ben jij erbij?