Eat & Meet powered by UWV

Wil jij netwerken, kennis uitwisselen en gratis lunchen? Tijdens de Eat & Meet sessies elke dinsdag bij Dockwize komen starters, gevestigde ondernemers, adviseurs, ZZP'ers en studenten samen om te netwerken. Deze Eat & Meet is powered by de UWV.

Over het UWV

Het UWV bestaat uit 7 divisies, waarvan het Werkbedrijf zich richt op arbeidsbemiddeling en re-integratie. Ze werken samen met gemeenten, onderwijsinstellingen, vakbonden en werkgeversorganisaties om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. Het UWV biedt verschillende diensten aan, zoals regionale mobiliteitsteams, bedrijfsadvies, arbeidsjuridische dienstverlening en arbeidsmarktinformatie. Het WerkgeversServicepunt is een belangrijk onderdeel waar werkgevers terecht kunnen voor advies en ondersteuning. Door het partnership met Dockwize wil het UWV hun dienstverlening bekendmaken en de dialoog aangaan om de diensten verder te verbeteren en toegankelijker te maken binnen de Zeeuwse arbeidsmarkt.

Meer over UWV.

Zien we jou 6 juni? Aanmelden is niet nodig!

•••

Over de Eat & Meet's

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De wekelijkse netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist!)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch! 

Card image cap

Details

Het UWV wil samen met haar partners zoveel mogelijk mensen aan werk helpen en laten deelnemen aan de maatschappij. Een van die partners is Dockwize via de Eat & Meet komt het UWV graag in contact met ondernemers in de regio.