Eat & Meet powered by Zeeland Business

Iedere dinsdag netwerken en lunchen, van 12.00 tot 13.00 uur

De Eat & Meet is hét netwerkmoment op dinsdag bij Dockwize. Deze Eat & Meet wordt gehost door Zeeland Business! Aanmelden is niet nodig. Zien we je dan?

Wil jij netwerken, kennis uitwisselen en gratis lunchen? Tijdens de Eat & Meet sessies komen wekelijks starters, gevestigde ondernemers, adviseurs, ZZP’ers en studenten naar toe om te netwerken. Aanmelden is niet nodig. Zien we je dan?

Host Zeeland Business

Zeeland Business is ruim 35 jaar geleden begonnen als een Zeeuws zakenblad voor managers en ondernemers en inmiddels geëvolueerd naar een veelzijdig communicatie-, (live) marketing- en mediabedrijf waarin het verbinden van personen en het delen van kennis en inspiratie centraal staat. "Wij richten ons met name op het B2B segment in Zeeland. Via ons adviesbureau, alsook het aanbieden van jouw zichtbaarheid via onze eigen ZB community kunnen wij jouw bedrijf voorzien van een volledige content marketing strategie online en offline, zoals print en events". Op 1 november wordt de Eat en Meet netwerklunch gesponsord door Zeeland Business Dus wil je Zeeland Business beter leren kennen komen dan naar de Eat & Meet!

•••

Eat & Meet sessies zijn de netwerklunches van Dockwize zoals je ze kent, maar dan in een nieuw jasje. 

Wat gaan we doen?

Eat & Meet - elke dinsdag van de maand (vrije inloop)
De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12.00 en 13.00 uur. 

Eat, Meet & Learn - elke laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)
Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.
Let op: Aanmelden vooraf is vereist, de lunch is uiteraard gratis! 

De Eat, Meet & Learn van oktober is op 18 oktober vanwege de herfstvakantie.

 

Iedereen die wil netwerken en kennis delen is welkom. De lunch is gericht op het delen van kennis en expertise, het verbreden van het eigen netwerk en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. 

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Card image cap

Details

De Eat & Meet is hét netwerkmoment op dinsdag bij Dockwize. Deze Eat & Meet wordt gehost door Nilsson Agency!