FuckUP Night

SAVE THE DATE! Na het succes van de vorige FuckUP Night bij Dockwize organiseren we op 20 januari een tweede editie. Tijdens deze FuckUP Night zullen gevestigde ondernemers hun grootste fuckup (lees: blunder) delen zodat jou dit niet hoeft te overkomen. Let's celebrate failures met een biertje erbij!

FuckUP Nights* staan in het teken van leren van andermans fouten. Tijdens deze avond zullen gevestigde en moedige ondernemers vertellen over hun grootste zakelijke fuck up, zodat jij die fout in ieder geval niet hoeft te maken. Van een bijna faillissement tot een project dat is verknald… Het gaat om de verkeerde beslissingen en tegenslagen en het vieren van de lessen die we hieruit getrokken hebben. Want hé, je bent pas succesvol als je keihard op je bek bent gegaan. Let´s celebrate failures met een biertje erbij! 

De FuckUP night duurt van 19:00 - 22:00. Inloop vanaf 18:45. Verwacht live muziek in comedyclub-achtige sferen, drankjes en ruimte voor Q&A's met gevestigde Zeeuwse ondernemers.

Sprekers:
Hou de website in de gaten en kom als eerste te weten wie de sprekers zijn!

Meld je nu aan via onderstaande button!

Aanmelden 

Let op: Dockwize volgt de regels van het RIVM. Om te samen kunnen komen zonder 1,5 meter afstand heb je een corona toegangsbewijs nodig. 

*Dit event is een community event. Let op: vol=vol! Ben jij al lid van de Dockwize Community? Lees hier meer 

Card image cap

Details

FuckUP Nights staan in het teken van leren van andermans fouten. Tijdens deze avond zullen verschillende moedige ondernemers vertellen over hun grootste fuck up, zodat jij die fout in ieder geval niet hoeft te maken.