FuckUP Night

FuckUP Nights* staan in het teken van leren van andermans fouten. Tijdens deze avond zullen gevestigde en moedige ondernemers vertellen over hun grootste zakelijke fuck up, zodat jij die fout in ieder geval niet hoeft te maken. Van een bijna faillissement tot een project dat is verknald… Het gaat om de verkeerde beslissingen en tegenslagen en het vieren van de lessen die we hieruit getrokken hebben. Want hé, je bent pas succesvol als je keihard op je bek bent gegaan. Let´s celebrate failures met een biertje erbij! 

De FuckUP night duurt van 19:00 - 21:30. Inloop vanaf 18:45. Verwacht live muziek in comedyclub-achtige sferen, drankjes en ruimte voor Q&A's met gevestigde Zeeuwse ondernemers.

Sprekers:
- Daniël Lodders (Algemeen Directeur - Saman Group)
- Manon van Opdorp (Director Van Opdorp Transportgroep)
- Wouter de Vries (Owner at YourSurprise.com BV)
- Jack Kloosterboer (Director Kloosterboer BV) 

Meld je nu aan via onderstaande button!

Aanmelden 

Let op: Dockwize volgt de regels van het RIVM. Om te samen kunnen komen zonder 1,5 meter afstand heb je een corona toegangsbewijs nodig. 

*Dit event is een community event. Let op: vol=vol! Ben jij al lid van de Dockwize Community? Lees hier meer 

Card image cap

Details

FuckUP Nights staan in het teken van leren van andermans fouten. Tijdens deze avond zullen verschillende moedige ondernemers vertellen over hun grootste fuck up, zodat jij die fout in ieder geval niet hoeft te maken.