FuckUP Night #3 [Community event]

Let op! Dit event is een community only event. Nog geen lid van Dockwize? Lees hier meer of kom gratis mee als +1 van een communitylid. Ken je nog geen communitylid? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

FuckUP Nights* staan in het teken van leren van andermans fouten. Tijdens deze avond op 9 juni zullen gevestigde en moedige ondernemers vertellen over hun grootste zakelijke fuck up, zodat jij die fout in ieder geval niet hoeft te maken. Van een bijna faillissement tot een project dat is verknald… Het gaat om de verkeerde beslissingen en tegenslagen en het vieren van de lessen die we hieruit getrokken hebben. Want hé, je bent pas succesvol als je keihard op je bek bent gegaan. Let´s celebrate failures met een biertje erbij! 

De FuckUP Night van 9 juni duurt van 19:00 - 22:00. Inloop vanaf 18:45.Verwacht live muziek in comedyclub-achtige sferen, drankjes en ruimte voor Q&A's met gevestigde Zeeuwse ondernemers.

Sprekers 9 juni 
Met trots mogen we de volgende sprekers aan je voorstellen: 

- Kathleen Metz, Directeur-grootaandeelhouder van Prince Kunststofbouw B.V. 
- Jermo de Lange en Martijn van Eerden, directors bij Q-Aviation
- Martijn van de Woestijne, eigenaar café restaurant SOIF en SEC Catering 
- Quirine Claas, notaris, partner en leidinggevende Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen 

Meld je nu aan via onderstaande button!
Aanmelden 

Card image cap

Details

FuckUP Nights staan in het teken van leren van andermans fouten. Tijdens deze avond zullen verschillende moedige ondernemers vertellen over hun grootste fuck up, zodat jij die fout in ieder geval niet hoeft te maken.