Jouw innovatie succesvol in 5 stappen

Technologie verandert het speelveld in hoog tempo. Het is innoveren of uitsterven. Met kortere levenscycli van bedrijven, snel opkomende nieuwe technologieën en nieuwe business modellen die complete bedrijfstakken transformeren, is innovatie essentieel. Wil jij snel kunnen inspelen op nieuwe situaties en jouw innovatie succesvol naar de markt brengen? Ga dan zelf aan de slag en ervaar in 1 uur hoe Dockwize jou kan helpen je innovatie succesvol te lanceren.

Biografie Arne Hulstein

Arne heeft een passie voor mensen, innovatie en ondernemerschap. Hij gelooft dat nieuwe technologie ongekende nieuwe mogelijkheden geeft en dat ondernemende mensen op ‘ontdekkingstocht’ moeten om het potentieel daarvan maximaal te benutten. Startups en startup denken in het MKB zijn daarvoor ideaal.

Als ondernemer richt hij zich vooral op het coachen van internet startups in west Europa en steeds meer op ondernemers in de regio. Deze trajecten kunnen langdurig zijn, of intensief en kort. De sleutel is het toepassen van bewezen startup tools, waarmee sneller geïnnoveerd kan worden en er ook vanaf het begin duidelijkheid is over de markt en de slagingskansen. Arne Hulstein heeft ook een uitgebreid (inter)nationaal netwerk van partijen en individuen met een passie voor (technologische) innovatie.

Drijfveren: Vernieuwen, creativiteit, ontdekken, uitdagen, ondernemerschap, circulair

Ondernemerstip: Het succes van je product wordt bepaald door hoe goed jij het probleem van jouw markt kent.

Biografie Marlon Baarends

Marlon is manager van de startup- en innovatieprogramma’s van Dockwize. Ze is bedrijfskundige gespecialiseerd in samenwerking binnen innovatieprocessen. Ze krijgt energie van samen nieuwe dingen ontdekken en resultaten behalen met elkaar. Ze is ervan overtuigd dat bedrijven niet meer alleen kunnen innoveren. Het innovatieproces wordt niet langer begrensd door de know-how binnen een organisatie, maar wordt aangezwengeld door (internationale) relaties en innovatieve samenwerkingsverbanden.

Marlon heeft een aantal jaar geleden de HZ Smart Services Boulevard doorontwikkeld tot belangrijke innovatiefaciliteit van de HZ University of Applied Sciences en heeft ervaring met het opzetten en begeleiden van innovatieprojecten, en het vormgeven van strategische samenwerkingsverbanden.

Drijfveren: Samen innovatie realiseren, Startups en ondernemers inspireren en verder helpen, Verbinden van jong talent aan ervaren professionals.

Ondernemerstip: Breng de juiste mensen bij elkaar, wees open, blijf dromen, zoek kansen en ga aan de slag!

Aanmelden

Meld je aan via deze link!

Card image cap

Details

Leer in 1 uur hoe je jouw innovatie succesvol lanceert.