K&I workshop KplusV

Workshop voor Kennis- en Innovatienetwerken (K&I)

Hoe bouw je een succesvol netwerk uit? Hoe trek je partners aan en hoe houd je deze verbonden? Wat voor mogelijke proposities en verdienmodellen zijn er? Kortom: hoe verduurzaam ik mijn netwerk?

Praktische handvatten
Je gaat in de workshop, onder begeleiding van KplusV, met deze vragen aan de slag voor jouw Kennis- en Innovatienetwerk. Je krijgt praktische handvatten en ontdekt in welke ontwikkelingsfase het netwerk zich bevindt.

Maatwerk
Op basis van een eerste inventarisatie die KplusV vooraf uitvoert, wordt tijdens de workshop aan elk netwerk zoveel mogelijk advies op maat gegeven. Een uitgelezen kans om jouw netwerk te versterken en uit te bouwen; mis deze workshop dus niet!

Programma
15.00 uur Inloop
15.30 uur Workshop
17.30 uur Netwerkborrel

KplusV
Deze workshop wordt verzorgd door KplusV, dat al meer dan 35 jaar ervaring heeft bij het ontwikkelen van publiek private samenwerkingen, clusters en innovatie ecosystemen.

Kennis & Innovatienetwerken (K&I)
In kennis- & Innovatienetwerken (onderdeel van Campus Zeeland) komen bedrijven en kennisinstellingen samen. Kansen die het bedrijfsleven ziet en vragen waar bedrijven in de praktijk tegenaan lopen, vormen zo de basis voor gezamenlijke onderzoeksprojecten en nieuwe opleidingen. Dat stimuleert vernieuwing. De netwerken zorgen ervoor dat onderzoek en onderwijs goed aansluiten op de vraag van het bedrijfsleven. Deze workshop is de K&I leden.


•••

Dockwize organiseert en faciliteert inhoudelijke sessies voor de Kennis- & Innovatienetwerken, in opdracht van Campus Zeeland. Dockwize is partner van Campus Zeeland.

Card image cap

Details

Uitbouwen en verduurzamen van netwerken: de do's & don'ts