MKB Energieontbijt

Tijdens het eerste energieontbijt in oktober deelden zo’n 30 ondernemers de uitdagingen die zij ervaren door de hoge energieprijzen. Ook deelden de ondernemers ervaringen en tips met elkaar. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en hebben we niet stil gezeten.

In het tweede mkb energieontbijt op 23 januari delen we de initiatieven waar jij als ondernemer gebruik van kunt maken, maar we horen ook graag hoe het er nu voor staat. Tijdens dit ontbijt, dat wederom zal worden geleid door gedeputeerde Jo-Annes de Bat, zullen naast ondernemers en de organiserende partijen ook banken aanwezig zijn voor advies. 

Zien we jou 23 januari? Klik hier om je aan te melden

•••

SOS Dockwize
Ervaar jij als ondernemer problemen door de torenhoge energieprijzen? Werk aan de toekomstbestendigheid en weerbaarheid van jouw onderneming met de derde editie van het SOS-programma. Meer informatie over SOS Dockwize is te vinden op www.dockwize.nl/sos. Het SOS-programma word mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland. 

Card image cap

Details

Graag nodigen we je uit voor het tweede mkb energieontbijt, op maandag ochtend 23 januari van 8:00 uur tot 09:30 uur bij Dockwize in Vlissingen.