Online informatiesessie Subsidie Zeeland in Stroomversnelling

Let op: de sessie van 31 maart is verplaatst naar 7 april en zal plaatsvinden via een livestream i.v.m. de maatregelen met betrekking tot de coronacrisis.

Graag nodigen we je uit voor de online informatiesessie subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling op dinsdag 7 april via een livestream op ikmoetdigitaal.nl van Dockwize. De mogelijkheden van deze regeling zijn interessant voor jou en/of je netwerk. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Provincie Zeeland, NV Economische Impuls Zeeland en Dockwize.

•••

Over de subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling

Een sterke economie is nodig om Zeeland te laten concurreren met andere regio’s. Het Rijk, Provincie Zeeland en de Zeeuwse gemeenten hebben het initiatief genomen om een gezamenlijk fonds voor economische structuurversterking in het leven te roepen: de subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling. De regeling wil innovatie in de sterke economische sectoren in onze provincie stimuleren. Duurzame netwerken en samenwerkingsverbanden binnen deze sectoren zoals de Kennis-en Innovatienetwerken, maken de Zeeuwse economie veerkrachtiger. De subsidieregeling Zeeland in stroomversnelling stimuleert deze netwerken en samenwerkingsverbanden tot het uitvoeren van projecten. Door het aanjagen van deze projecten stimuleren we innovatie, bundelen we kennis en bevorderen we samenwerking in en tussen de sectoren.

De subsidieregeling kent twee openstellingen:

Openstelling Haalbaarheidsonderzoeken:
13 maart 2020, 09:00 uur -18 december 2020, 17:00 uur  (doorlopend)

Openstelling Demonstratieprojecten:
13 maart 2020, 09:00 uur -  7 augustus 2020, 17:00 uur

•••

Informatiebijeenkomst via livestream

Om je te informeren over de regeling en te ondersteunen bij het proces van de aanvraag, vindt op dinsdag 7 april een online informatiesessie plaats. Beide openstellingen worden tijdens deze sessie nader toegelicht. Daarnaast krijg je praktische handvatten die je helpen bij het schrijven van een goede aanvraag.

Online programma informatiesessie

13:45 uur Toegang livestream via ikmoetdigitaal.nl 
14:00 uur Start bijeenkomst via livestream
15:00 uur Einde

Locatie

De bijeenkomst zal plaatsvinden via een livestream op de website www.ikmoetdigitaal.nl | Na aanmelden ontvang je per mail de link naar de livestream. 

Meld je hier aan voor de informatiesessie!

 

•••

Dockwize organiseert en faciliteert inhoudelijke sessies voor Provincie Zeeland

Card image cap

Details

Laat je online informeren rondom subsidieregeling Zeeland in stroomversnelling