Powerpoint Karaoke

Wil jij een betere spreker worden, je overtuigingskracht vergroten of je improvisatie skills trainen? Dan is dit laagdrempelige event tijdens de vrijmibo voor jou!

Na een succesvolle try-out in oktober, staat er op 24 februari een nieuwe PowerPoint Karaoke op het programma. Powerpoint Karaoke (ook wel Powerpoint Roulette of Battledecks genoemd), is een improvisatiespel waarbij 4 ondernemers om de beurt een presentatie geven op basis van een reeks dia's die ze nog nooit hebben gezien. En dat kan over alles gaan… *tromgeroffel*. Het belooft een hilarische borrel te worden. 

Sprekers gezocht
Wil jij samen met andere ondernemers je improvisatieskills verbeteren? Of is presenteren heel ver buiten je comfortzone, maar wil je eens een poging wagen in de veilige omgeving van de Dockwize community? Meld je dan aan als spreker! Bij interesse kan je contact opnemen met Arieke van Liere, communicatiespecialist binnen Dockwize, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kom jij ook? Aanmelden is niet nodig, we beginnen om 16:30 in de centrale ruimte bij Dockwize. Tot 24 februari! 

*Let op: Het event is een community only event, nog geen lid? Meer info is te lezen via: community

Card image cap

Details

Wil jij een betere spreker worden, je overtuigingskracht vergroten of je improvisatie skills trainen? Dan is dit laagdrempelige event tijdens de vrijmibo voor jou!

  • 24 februari 2023
  • 16.30 tot 18.00 uur