Purpose avondcolleges

Thrive Institute, Dockwize en HZ University of Applied Sciences presenteren PURPOSE COLLEGES

De maatschappelijke uitdagingen die wij vandaag moeten aangaan worden steeds groter en complexer. Dit vraagt om creatieve out-of-the-box oplossingen en een nieuwe kijk op de huidige economie en werkvormen. Thrive Institute, HZ University of Applied Sciences en Dockwize hebben de handen ineen geslagen om dit collegejaar zes inspirerende colleges te organiseren om iedereen, van student tot zelfstandig ondernemer, op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de betekeniseconomie. Tijdens de colleges leer je van succesvolle en inspirerende ondernemers die al jaren lang ervaring hebben opgedaan op het gebied van maatschappelijk ondernemen, de uitdagingen die daarbij komen kijken en ook tips en tools hoe je zelf aan de slag kan gaan om impact te maken. 


De Purpose Colleges worden gehouden op HZ University of Applied Sciences. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn er slechts 50 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij! Kan je er niet fysiek bij zijn? Geen probleem, er is tevens een livestream beschikbaar. De eerste vier data zijn inmiddels bekend: 3 september, 8 oktober, 12 november en 26 november.

Purpose Colleges

 

MELD JE AAN VOOR PURPOSE COLLEGE 1

Het gat in de maatschappij; SDG's als nieuwe ondernemerskansen

Datum: Donderdag 3 september 2020, 16.15 – 18.00 uur
Locatie: HZ Edisonweg 4, Vlissingen óf online via een livestream

Het eerste college vormt de basis voor een serie van zes colleges. In dit college gaan we in op de Sustainable Development Goals. Wat zijn het voor doelen? Wat maakt ze zo bijzonder? En waarom zijn ze zo belangrijk (en bruikbaar!) voor ondernemers?  Na een korte algemene introductie neemt Kees Klomp van Thrive Institute het over en zal hij een inspirerende reeks aan voorbeelden bespreken om te laten zien hoe succesvolle ondernemers kunnen bijdragen aan deze doelen, oftewel een betere samenleving. Kees is een expert op het gebied van de betekeniseconomie. Hij heeft tal van ondernemers begeleidt bij het uitbouwen van betekenisvolle bedrijven en bracht in 2016 een managementbestseller en het voor de PIM Marketingliteratuurprijs én Managementboek van het Jaar genomineerde – Handboek Betekenisvol Ondernemen uit.

Programma

16:00 – 16:15     Inloop
16:15 – 16:35     Aanvang en inleiding Sustainable Development Goals
16:35 – 17:25     Keynote Kees Klomp
17:25 – 17:55     Q&A

Aanmelden

Wil je bij het college aanwezig?

Meld je hier aan voor een zitplaats.

Let op, slecht 50 plaatsen beschikbaar.

Livestream

Geen plaatsen meer beschikbaar of kan je niet fysiek aanwezig zijn? Geen probleem!

Meld je hier aan voor de livestream.

 

•••

Over de initiatiefnemers

THRIVE Institute in Rotterdam is een ondernemende denktank en trusted third party op het snijvlak van publiek, privaat en persoonlijk. Samen met partners ontwikkelt Thrive innovatieve trajecten voor een florerende organisatie én samenleving.

Dockwize is de incubator van Zeeland. Door middel van advies, events, huisvesting en programma’s begeleidt Dockwize studenten, startups en innovators naar de volgende stap.

HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren onderzoekt vraagstukken rondom innovatie en ondernemerschap met focus op het verbeteren van klantinzichten en het realiseren van impact. Hiermee dragen zij bij aan de kennis ten behoeve van product- en business (model) ontwikkeling.

Card image cap

Details