Workshop K&I

In 5 stappen naar een toekomstbestendig netwerk

Innovatie brengt reuring in de gevestigde orde. Startup methodieken helpen om versneld een nieuw product of een nieuwe dienst te ontwikkelen. Steeds vaker helpen deze methodieken ook bestaande organisaties en initiatieven op slimme wijze verandertrajecten te starten. Het doel: vernieuwing. 

In deze workshop ga je aan de slag met startup methodieken uit de Dockwize programma's. Je zet de eerste stappen om voor jouw netwerk tot een een strategische agenda te komen of deze aan te scherpen. In een rap tempo lever je verschillende deliverables op, zoals je doelstelling en waardepropositie. Allemaal gericht op een strategisch relevant en groeiend netwerk. Je gaat zelf aan de slag en aan het einde van de sessie heb je een actieplan voor de toekomst van jouw netwerk. De uitkomsten kunnen per netwerk een vervolg krijgen in een sessie op maat.

Heb je geen interesse in het thema, maar wel om de andere netwerken te spreken en ervaringen uit te wisselen? Het is ook mogelijk je alleen aan te melden voor de netwerkborrel vanaf 17.30 uur. Daarnaast verzorgen we in het najaar een workshop met een ander inhoudelijk thema. Meer informatie over die workshop volgt.

Programma

15.00 uur Inloop
15.30 uur Workshop
17.30 uur Netwerkborrel

Meld je hier aan. 

Card image cap

Details

In 5 stappen naar een toekomstbestendig netwerk