Zeeuwse Business Insights

Zeeland kent één van de hoogste percentages familiebedrijven van Nederland. Daarnaast hebben veel Zeeuwse werkgevers op dit moment te kampen met vacatures die niet worden opgevuld. Om deze belangrijke partijen voor de Zeeuwse economie samen te brengen, lanceren Zeeland Business, Dockwize en Provincie Zeeland een kennisevent speciaal gericht op het behandelen van actuele thema’s die spelen bij Zeeuwse familiebedrijven en mkb werkgevers: de Zeeuwse Business Insights.

De gratis bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 11 juni bij Dockwize in Vlissingen. Het doel van het event is om partijen met elkaar in gesprek te laten gaan over diverse onderwerpen en elkaar te versterken. Daarnaast vinden er strategische kennissessies plaats van diverse lokale experts, gericht op thema’s rond het familiebedrijf en werkgever gerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan overdracht in het familiebedrijf, het opvullen van vacatures en duurzaamheid.

Tijdens dit event brengen we Zeeuwse familiebedrijven en werkgevers (MKB, 10 medewerkers en meer) bij elkaar om met elkaar te netwerken, nieuwe inspiratie op te doen en algemene kennis bij te schaven. Zo wordt het netwerk van Zeeuwse familiebedrijven en werkgevers versterkt.

Het kennisevent in juni kenmerkt zich door een aantal programma onderdelen:

  • Diverse kennissessies, over meerdere ruimten verzorgd door onze kennispartners. Workshops duren ongeveer 30 minuten, masterclasses 60 minuten;
  • Panel- & tafelgesprek tussen panelleden en bezoekers, onder begeleiding van een dagvoorzitter
  • Diner en netwerken met andere (familie)bedrijven

Doelgroep

Het event is bedoeld voor directeuren, hoger management binnen MKB werkgevers en familieleden met significante aandelen danwel een actieve rol in het familiebedrijf.

Uitnodiging
In eerste instantie zijn de tickets bedoeld voor partners van de deelnemende en organiserende bedrijven: Provincie Zeeland, Zeeland Business, Baker Tilly Accountants, Dockwize en Schipper Accountants. Mocht u interesse hebben om deel te nemen kunt u zich altijd melden als geïnteresseerde partij.

Programma

16.15 uur Inloop
16:30 uur Opening
17:00 uur Kennissessie ronde 1 – workshops
17:45 uur Familiebedrijven diner
18:45 uur Tafelgesprek / -discussie over diverse thema’s
19:30 uur Kennissessie ronde 2 – masterclasses
21:30 uur Netwerkborrel + afsluiting

 

Klik hier om je aan te melden

 

Card image cap

Details

Zeeland kent één van de hoogste percentages familiebedrijven van Nederland. Zeeland Business, Dockwize en Provincie Zeeland lanceren een kennisevent speciaal gericht op het behandelen van actuele thema’s die spelen bij Zeeuwse familiebedrijven en mkb werkgevers: de Zeeuwse Business Insights.