Eten & Drinken

De vergaderruimtes van Dockwize zijn geopend, met inachtneming van de RIVM regels. Lees er hier meer over. Bij de huur van een vergaderruimte is catering bij te boeken via Brasserie Lumen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Lumen via de websiteNeem voor dringende zaken contact op via +31 (0)6 44 11 41 21.

Brasserie Lumen

Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

In de brasserie is ruimte voor zakelijke afspraken en vergaderen, gecombineerd met een goede maaltijd of kop koffie. De brasserie is voor iedereen toegankelijk, dus zeker niet alleen voor de ondernemers in het PZEM gebouw! Daarnaast is Lumen huiscateraar van Dockwize. De brasserie verzorgt de catering tijdens meetings in de vergaderzalen. Van een kan koffie tot een uitgebreid vergaderarrangement.

Ga voor meer informatie en de menukaart naar de website van Lumen.

Deals van Lumen & Dockwize

Lumen heeft, naast de gewone menukaart, een aantal leuke deals voor je in samenwerking met Dockwize:

Happy hour!
Happy hour tussen 09.00 en 11.00uur & 15.00 en 16.00.
Koffie en thee: €1,00 & latte: €1,50

Studenten opgelet!
Lunch deal speciaal voor Scalda en HZ studenten.
Broodje van de dag + smoothie: € 6.50

Vergaderen en lunchen tegelijk?
Geen probleem! Bij Brasserie Lumen bestel je gemakkelijk een luncharrangement voor je vergadering in één van onze zalen. Je krijgt de lekkerste belegde minibroodjes, een klein kopje dagsoep en een glas verse jus d'orange!
Lunchpakket bij zaalhuur: € 9,95 per persoon

Dockwize 12-uurtje, dé zakelijke lunch bij Brasserie Lumen
Het Dockwize 12-uurtje: Je krijgt twee halve broodjes met ham en kaas, een kopje dagsoep, een kroket op brood en een verse jus d'orange! Je kunt natuurlijk ook a la carte lunchen of een vega variant bestellen. Lumen reserveert graag een tafel voor je in de brasserie. Reserveren kan via Lumen.
Dockwize 12-uurtje: € 11,35 per persoon*

Vergaderen of een meeting onder het genot van een hapje? 
Bestel dan de borrelplank! Genieten van de lekkerste fingerfood op een houten plank: van vis tot vlees en olijven tot kaas. Aan te raden voor de vrijdagmiddagborrel. Zin in een borrelplank? Bestel de plank minimaal een dag van te voren via Lumen.
Borrelplank: € 6,75 per persoon

 

*Reserveren in de brasserie kan tot 8 personen, meer personen in overleg. Deze deal is niet in combinatie met zaalverhuur