Facilitair overig

Professionele receptie

Dock beschikt over een bemande receptie waar ondernemers en bezoekers professioneel en gastvrij worden ontvangen. Tevens kunnen ondernemers gebruik maken van een post- en pakketservice bij DOK41.

Goede bereikbaarheid

Dock is gelegen op een zeer gunstige locatie op het Kenniswerf terrein, nabij de A58. Op een kilometer afstand bevindt zich het treinstation van Vlissingen. Er is volop parkeergelegenheid op het terrein waar bezoekers kosteloos kunnen parkeren. Daarnaast beschikt Dock over een fietsenstalling en bestaat er voor ondernemers de mogelijkheid om een fiets te lenen.

Deelauto

Reserveer vanaf nu online de auto van jouw collega ondernemers op de Kenniswerf en bespaar tijd, geld en CO2. Registreer je vandaag nog als gebruiker, huur per uur de deelauto via de app en open en start de auto met je smartphone. Kijk hier voor meer informatie. 

Laadpalen

Er zijn twee laadpalen op de parkeerplaats van Dock. Deze palen zijn van PC Extreme zijn openbaar. Het werkt d.m.v. een stekker. Naast de palen staat een bordje met de spelregels van PC Extreme. Adres: Edisonweg 51.

Er zijn ook twee laadpalen op de parkeerplaats van NV Economische Impuls Zeeland (Impuls). Deze palen zijn neergezet met hulp van Impuls en AgriSnellaad. Deze palen zijn openbaar en kunnen gebruikt worden door iedereen met een laadpas. Als je geen laadpas hebt kun je die lenen bij de receptie van Dock. Adres: Edisonweg 37.