Flexwerken in de Gang van Zaken

Grootste flexwerklocatie van Zeeland

•••

Gratis koffie/thee, WiFi en voldoende gratis parkeergelegenheid 

In de Gang van zaken boek jij je gratis flexwerkplek. Voor een uur of voor een dag, het kan allemaal! Onze flexwerkplekken zijn gratis en van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur te gebruiken. Heb je trek? Dan ga je even lekker lunchen bij onze Brasserie Lumen of je haalt het af en eet het gewoon op je werkplek op. De Dockwize community leden die een kantoorruimte huren zorgen voor een gezellige sfeer en staan altijd open voor een praatje of hulpvraag.

Reserveer jouw tijdelijke flexwerkplek

Via ons platform reserveer je eenvoudig een tijdelijke gratis werkplek. Je betaald helemaal niets, maar we vinden het wel leuk als je openstaat voor nieuwe ontmoetingen en bereid bent om je kennis te delen met de Dockwize community leden. Op de dag zelf meld je je bij de receptie van Dockwize en kun je direct aan de slag op één van de flexwerkplekken.

Faciliteiten

Flexwerken in de Gang van Zaken bij Dockwize is inclusief koffie/thee, WiFi, stilteruimte en zakelijk netwerk. Op het terrein van Dockwize zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om tegen betaling een vergaderruimte te boeken. 

Locatie

Dockwize, Edisonweg 41 (eerste verdieping, niet rolstoeltoegankelijk), Vlissingen.

 Boek hier jouw flexwerkplek! 

 "Tussen 2 afspraken door heb ik hier even in alle rust kunnen werken. Met de inspirerende omgeving van Dockwize was ik al langer bekend en ik ben aangenaam verrast door de mogelijkheden om te flexwerken." 

 

Lees ook: