Huisvesting

Ondernemen in Innovatiehotspot Dockwize

Je bedrijf laten groeien, omgeven door een netwerk van ervaren ondernemers en experts? Klaar voor een volgende stap? Op zoek naar een inspirerende werkomgeving voor jouw veelbelovende startup of bedrijf? De innovatiehotspot Dockwize biedt diverse kantoren, productieunits en (flex)werkplekken. Veel glas, hoge plafonds, een industrieel karakter en veel licht zijn kenmerkend voor de werkplekken. 

LOODS ZOEKT ONDERNEMER!

Loods zoekt ondernemerBij Dockwize zijn nog een aantal loodsunits beschikbaar. Een unit is 60 m2 en voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals een sectionaal overheaddeur, WiFi, een kantoordeur, een keukenblok en voldoende elektrische voorzieningen alsmede een aansluiting voor internet via de kabel en telefoon. Voor een bedrijfsunit betaal je in het eerste jaar € 582,- per maand inclusief elektriciteit en WiFi.

Wat mogen jij en je team verwachten:

 • Geweldige locatie nabij de A58 en station Vlissingen.
 • Netwerk van partners, MKB en corporate bedrijven, kennisinstellingen en overheid om groei van je bedrijf te versnellen.
 • Een community van gelijkgestemde ondernemers.
 • Ondernemersprogramma’s passend bij de groeifase van jouw bedrijf.
 • Inspirerende workshops en pitchevents met keynotes.
 • Gezamenlijke activiteiten en borrels.

De service die we bieden:

 • Korte huurperiodes en de mogelijkheid tot gemakkelijk inkrimpen en opschalen – dat aansluit bij de groei van jouw bedrijf.
 • Bemande receptie met pakketservice.
 • Vergaderen in eigentijdse vergaderruimtes.
 • Gratis WiFi en/of een betaalde vaste glasvezelverbinding.
 • Ondernemerslunch op dinsdagmiddag.

Dockwize huurinformatie

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW. In het eerste jaar krijgen startende ondernemers 15% korting op all-in huurprijs van de kantoorunits en loodsunits. De verhuur geschiedt op basis van jaarcontracten. Inclusief draadloos WiFi. Een vaste internetverbinding is mogelijk, hiervoor kan direct met DELTA/Zeelandnet een abonnement afgesloten worden. De kosten voor vast internet/telefonie zijn voor eigen rekening. Gebruik van de centrale ruimte (incl. keuken) is inclusief. Evenals gebruik van de ondernemersruimte (C3). Het gebruik hiervan is in overleg en op afspraak en wordt nader toegelicht. 

 

Loodsunit

Dockwize biedt startups, uit de kennisintensieve en technologische sector, bedrijfsruimten aan in een professionele omgeving. Dockwize heeft twee loodsen, per loods zijn 8 units gerealiseerd (tot 60 m²), die zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals een sectionaal overheaddeur, wifi, een kantoordeur, een keukenblok en voldoende elektrische voorzieningen alsmede een aansluiting voor internet via de kabel en telefoon. Voor een bedrijfsunit betaal je in het eerste jaar € 582,- per maand inclusief elektriciteit en WiFi.

Eigen kantoor

We hebben verschillende kantoren te huur van 13 m2 tot 90 m2 vanaf € 260,- per maand inclusief elektriciteit en WiFi.

Werkplek

In Dockwize zijn een aantal ruimtes in het gebouw ingericht als gedeelde werkruimte. Voor € 119,- per maand heb je toegang tot een deze ruimte met andere ondernemers, inclusief WiFi, een bureau en bureaustoel. 

Flexwerkplek

Dockwize heeft de grootste Seats2Meet locatie van Zeeland. Seats2Meet (S2M) bevordert community building, iets dat één op één overeenkomt met het concept van Dockwize. Een uur te overbruggen tussen twee afspraken? Een dag buiten je kantoor aan huis werken? Het S2M concept biedt de uitkomst. Boek hier jouw gratis flexwerkplek!

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Eveline Rodts. Zij geeft je graag advies en een uitgebreide rondleiding. Tijdens een intakegesprek beoordelen wij of je voldoet aan de toelatingseisen en of je past in het concept.