EAT & MEET SESSIES 

Op dinsdag staat de lunch bij Dockwize in het teken van netwerken en kennis delen! Deze Eat & Meet sessies vinden wekelijks plaats en iedere ondernemer, professional en student is welkom. Om nóg meer waarde te halen uit dit uurtje lunchen en netwerken, staat de laatste dinsdag van de maand in het teken van kennis delen tijdens de Eat, Meet & Learn. Hoe het werkt lees je hier:

Eat & Meet, elke dinsdag

Wil jij kennis en expertise delen, je eigen netwerk verbreden en nieuwe samenwerkingen aangaan?

Kom dan op dinsdag naar Dockwize en combineer het zakelijke met het aangename tijdens de netwerklunch. Er zijn verschillende Eat & Meet sessies waar je aan deel kunt nemen: 

 

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch die wordt geregeld door onze Brasserie Lumen is gratis

Meld je aan voor de Eat, Meet & Learn sessies

 

•••

Sponsor een Eat & Meet sessie

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Daarnaast kom je ook nog eens onder de aandacht bij een groot ondernemersnetwerk, want we kleden de Eat & Meet natuurlijk helemaal aan in de clubkleuren van jouw bedrijf!

Check hier de voordelen van de sponsorlunch!