Seats2Meet flexwerkplekken

Grootste Seats2Meet locatie van Zeeland

•••

 Betaal door kennis te delen | Gratis koffie/thee, WiFi, voldoende gratis parkeergelegenheid 

Op zoek naar een tijdelijke werkplek, bijvoorbeeld om een uur te overbruggen tussen twee afspraken? Een dagje in een andere, inspirerende omgeving werken? Of op een makkelijke manier in contact komen met ondernemers met een bepaald expertise? Het Seats2Meet (S2M) concept biedt de uitkomst.

Reserveer jouw tijdelijke flexwerkplek

Met S2M reserveer je eenvoudig een tijdelijke gratis werkplek via het systeem en betaal je door kennis te delen en open te staan voor de ontmoeting met andere mensen. Op de dag zelf meld je je bij de receptie van Dockwize en kun je direct aan de slag op één van de flexwerkplekken.

Maak gebruik van elkaars expertise

Via het systeem van S2M kun je zien welk expertise van andere ondernemers op de flexwerkplekken van Dockwize aanwezig is! Zo kun je eenvoudig gebruik maken van elkaars kennis en diensten. 

Faciliteiten

Flexwerken via S2M bij Dockwize is inclusief koffie/thee, WiFi, stilteruimte en zakelijk netwerk. Op het terrein van Dockwize zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om tegen betaling een vergaderruimte te boeken. 

Locatie

Dockwize, Edisonweg 41 (eerste verdieping, niet rolstoeltoegankelijk), Vlissingen.

 Boek hier jouw flexwerkplek! 

 "Tussen 2 afspraken door heb ik hier even in alle rust kunnen werken. Met de inspirerende omgeving van Dockwize was ik al langer bekend en ik ben aangenaam verrast door de nieuwe werkplekken via Seats2meet." 

 

Lees ook: