Vergaderen

Ontdek inspirerende Vergaderruimtes bij Dockwize in Zeeland

Welkom bij Dockwize, waar jouw zoektocht naar de perfecte vergaderlocatie eindigt. Gelegen in het hart van Zeeland, in een omgetoverde energiecentrale, biedt Dockwize unieke en inspirerende vergaderruimtes die bijdragen aan creativiteit en innovatie. Of je nu een intieme brainstormsessie plant of een grote zakelijke bijeenkomst, onze vergaderzalen zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor Dockwize?

  • Veelzijdige vergaderruimtes: Van kleine vergaderruimtes tot grote zalen, allemaal uitgerust met de nieuwste technologie.
  • Unieke omgeving: Vergader in een industriële setting, omgeven door de energie van start-ups en innovatieve bedrijven.

  • Volledige service: Geniet van hoogwaardige cateringopties, technische ondersteuning en comfortabele faciliteiten.

Bekijk hieronder al onze ruimtes en reserveer direct.

Meer over onze vergaderlocaties

Dockwize biedt niet alleen een inspirerende vergaderlocatie, maar ook een plek waar ideeën kunnen bloeien. Onze vergaderzalen, variërend van inspirerende vergaderruimtes tot bijzondere vergaderlocaties, zijn ideaal voor elk type zakelijke bijeenkomst.

  • Vergaderen in stijl: Elke ruimte biedt een unieke sfeer, perfect voor kleinschalig vergaderen of grotere conferenties.
  • Technologie en comfort: Uitgerust met geavanceerde presentatieapparatuur, zorgen we ervoor dat jouw bijeenkomst vlekkeloos verloopt.
  • Catering naar keuze: Met opties van onze huispartner Brasserie Lumen, van een eenvoudige koffiebreak tot uitgebreide maaltijden na je vergadering. Hiervoor kan je contact opnemen met Lumen via de website. Neem voor dringende zaken contact op via +(31) 6 38 59 78 32.

Ontdek Dockwize voor unieke vergaderervaringen

Zoek je naar een vergaderruimte te huur in Zeeland of specifiek een zaal huren in Vlissingen? Bij Dockwize vindt u de ideale setting voor effectieve brainstormsessies. Onze locatie in Vlissingen biedt een perfecte mix van industrieel design en moderne faciliteiten, waardoor het een bijzondere vergaderlocatie is die zowel inspirerend als functioneel is.

Voor meer informatie over het huren van een vergaderruimte, een vergaderruimte reserveren, of speciale verzoeken, neem gerust contact met ons op. Ontdek de mogelijkheden voor vergaderen op locatie met Dockwize en maak jouw volgende zakelijke bijeenkomst onvergetelijk.

Praktisch

Reserveer eenvoudig online een vergaderzaal via het reserveringsformulier of klik op een van de bovenstaande ruimtes. Voor vragen kun je e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar (06-44114121).

  • Onze zalen in de avond gebruiken? Dat kan in overleg!
  • Alle prijzen zijn excl. 21% btw
  • Helaas zijn onze vergaderruimtes niet rolstoeltoegankelijk (m.u.v. de PZEM).
  • Zaterdag, zondag en feestdagen niet geopend.

Een werkplek in de Gang van Zaken bij Dockwize kan hier alleen gereserveerd worden.