Dockwize faciliteert nu ook webinars

Vanwege de pandemie en de lockdown moet je als ondernemer andere manieren bedenken om je doelgroep te bereiken. Digitalisering werd daardoor ineens noodzakelijk en veel ondernemers zien zelfs nu dat de combinatie van on- en offline voorlopig zal blijven.

Events en bijeenkomsten worden veelal digitaal aangeboden in de vorm van webinars. Maar in praktijk lijkt dit toch makkelijker gezegd dan gedaan; je wilt tenslotte ook professioneel voor de dag komen. Vanuit ons netwerk komt daarom steeds vaker de vraag of wij vanuit Dockwize dergelijke online events op een professionele wijze kunnen faciliteren.

webinars dockwize 2

Webinarpakketten

Om aan de vraag uit ons netwerk te voldoen en events te kunnen blijven faciliteren vanuit Dockwize, bieden we nu ook webinarpakketten aan bij gebruik van onze vergaderruimtes. Een overzicht vind je hier:

1. Webinardag

 • Eén dag, waarop max. 5 webinars van ongeveer 30 – 45 min opgenomen kunnen worden voor één partij, met livestream of voor later gebruik;
 • Volledig verzorgd inclusief alle benodigde apparatuur, regie, locatie, livestream en webinars als videobestand voor later gebruik.

2. Webinar tijdslot

 • Op een vast moment kun je een tijdslot reserveren van 30 – 45 min. waarin je je webinar kunt opnemen en live kunt uitzenden, of gebruiken voor een later moment;
 • Volledig verzorgd inclusief alle benodigde apparatuur, regie, locatie, livestream en webinars als videobestand voor later gebruik.

3. Webinar op maat

 • Webinars op maat, volledig verzorgd inclusief alle benodigde apparatuur, regie, locatie, livestream en webinars als videobestand voor later gebruik. Hierbij is ook een hybride vorm (aanwezigheid publiek) mogelijk.

Benieuwd naar voorbeelden?

 • In samenwerking met HZ University of Applied scienes organiseerde we een serie webinars met als titel De Zeeuwse sectoren in beweging: 5 afzonderlijke webinars op één dag met diverse thema’s.
  Check de webinars hier
 • In samenwerking met Impuls Zeeland namen we diverse live webinars op:
  Check een voorbeeld van deze webinars hier

Impuls Zeeland live webinars Dockwize 4

laat je webinar organiseren door Dockwize Vlissingen

Meer informatie

Bekijk webinarbrochure