Nieuws

Level Up Sessions: 3 september

De Startersfabriek neemt de fakkel over van GentBC die de voorbije jaren met succes de Level Up Sessions in Gent lanceerde. 4 Sessies passeerden reeds de revue. De Startersfabriek houdt deze traditie van meetups in eer door de bloeiende start-upscène in Gent op regelmatige basis samen te brengen rond boeiende thema’s. En zo de Gentse start-ups helpen om 'the next level' te bereiken. Is samenwerking met de Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen, North Sea Port en Dockwize organiseert De Startersfabriek de volgende sessie op 3 september.
Nieuw in de loods: Multiflexmeter van waterschap Scheldestromen

Binnen het innovatieprogramma van waterschap Scheldestromen is de Multiflexmeter ontwikkeld. De Multiflexmeter is een meetapparaat om met het Internet of Things (IoT) te meten aan de watersystemen. Bijvoorbeeld waterhoogte of de zoutconcentratie.

Wie wordt het Zeeuwse familiebedrijf van 2018?

Op maandag 8 oktober is de jubileumeditie van de Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award. Die avond wordt voor de vijfde keer deze bijzondere award uitgereikt aan een Zeeuws familiebedrijf. In samenwerking met Baker Tilly Berk, de Zeeuwse Rabobanken en Adriaanse van der Weel Advocaten is Zeeland Business weer op zoek naar een Zeeuws familiebedrijf die het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden.

Rabobank geeft starters ruimte op Contacta

Op de Rabobank stand tijdens Contacta is een speciaal gedeelte ingericht voor startende bedrijven om hun relaties te ontvangen. Ben jij een startende ondernemer en wil jij graag je bedrijf presenteren op de Contacta? Dan is dit je kans! De Rabobank geeft drie starters (één starter per dag) de kans om hun bedrijf te promoten tijdens dit netwerkevent!

100 miljoen voor Zeeuwse economie

De komende drie jaar wordt bijna 100 miljoen euro beschikbaar gesteld voor versterking van de Zeeuwse economie. Dit bedrag bevat 60 miljoen uit Zeeland zelf, van overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Dat bleek vrijdagmiddag, bij de ondertekening van de regiodeal tussen Den Haag en Zeeland.