Nieuws

Rabobank geeft starters ruimte op Contacta

Op de Rabobank stand tijdens Contacta is een speciaal gedeelte ingericht voor startende bedrijven om hun relaties te ontvangen. Ben jij een startende ondernemer en wil jij graag je bedrijf presenteren op de Contacta? Dan is dit je kans! De Rabobank geeft drie starters (één starter per dag) de kans om hun bedrijf te promoten tijdens dit netwerkevent!

100 miljoen voor Zeeuwse economie

De komende drie jaar wordt bijna 100 miljoen euro beschikbaar gesteld voor versterking van de Zeeuwse economie. Dit bedrag bevat 60 miljoen uit Zeeland zelf, van overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Dat bleek vrijdagmiddag, bij de ondertekening van de regiodeal tussen Den Haag en Zeeland.

Kenniswerf Zeeland, DOK41, Impuls Zeeland en HZ lanceren ‘Dockwize’

Dinsdag 3 juli is het nieuwe merk Dockwize gelanceerd, een initiatief van Kenniswerf Zeeland, DOK41, HZ University of Applied Sciences en NV Economische Impuls Zeeland. De twee laatstgenoemden sluiten zich met Innovatiefinanciering en onderzoek aan bij het koepelmerk.

Aanmelden voor Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2018

Dit jaar vindt voor de 16e keer de uitreiking van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo plaats. De Emergo is een prijs die ieder jaar uitgereikt wordt aan een Zeeuwse ondernemer die een succesvolle innovatie heeft gerealiseerd. Om kans te maken op deze prijs, kunnen ondernemers aangemeld worden via emergo-innovatieprijs.nl. Aanmelden kan t/m vrijdag 15 juni a.s.

Save the date: Impact Stage Summit

Startups, bedrijfsleven, kennisinstellingen, investeerders en partners ontmoeten elkaar op het podium voor innovatief ondernemerschap tijdens de Impact Stage Summit op donderdag 21 juni a.s.