Dit kan je verwachten in 2020

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! De start van weer een fris en ondernemend jaar en dus weer een nieuwe planning vol events, ondernemersprogramma's, workshops, netwerkbijeenkomsten en meer. Dit kan je in 2020 onder andere van ons verwachten:

Netwerk en deel kennis

Zoals jullie al jaren van ons gewend zijn zal ook dit jaar, vertrouwd op de dinsdagmiddag, de wekelijkse netwerklunch plaatsvinden voor iedereen die wil netwerken en/of kennis wil delen. Tussen 12:00 en 13:00 uur is iedereen welkom in de gezamenlijke ruimte van Dockwize voor een gratis lunch. Aanmelden is niet nodig.

Stel al jouw ondernemersvragen

Nieuw bij Dockwize is het vragenuurtje op dinsdag (na de netwerklunch) tussen 13:00 en 14:00 uur, in de partnerruimte van Dockwize (naast de receptie). Een initiatief dat ingevuld zal worden door zowel de business coaches van Dockwize als door diverse Dockwize partners. Op iedere eerste dinsdag van de maand (vaste prik) kan je terecht voor al jouw ondernemersvragen (Dockwize vragenuur) en HR-werkgeversvragen gerelateerd aan personeel (UWV vragenuur). Ook andere partners van Dockwize zullen binnenkort een vast moment bekendmaken voor hun vragenuur. Heb jij brandende vragen over bijvoorbeeld het uitwerken van een business model of vragen over opleiden, inzet medewerkers, werving en selectie en ziekteverzuim? Loop dan binnen tussen de genoemde tijden, aanmelden is niet nodig!

Maak je groeiambities waar

Heb jij groeiambities met jouw bedrijf, maar zijn er knelpunten die deze groei belemmeren? Ben jij klaar om vraagstukken te behandelen op het gebied van bijvoorbeeld cashflow, strategie, innovatie- en groeifinanciering, dienstenverbreding, personeelsvraagtukken en persoonlijke groei? Medio 2020 lanceert Dockwize een nieuw groeiprogramma. Mkb-bedrijven die hun eerst opzet hebben gerealiseerd, werk hebben voor ca. 5 – 25 medewerkers, maar hun omzet zien afvlakken terwijl ze juist groeiambitie hebben, passen in het profiel voor een deelname aan het nieuwe groeiprogramma. Geïnteresseerden kunnen alvast hun gegevens achterlaten om op de hoogte gehouden te worden van dit nieuwe ondernemersprogramma.

Houd je kennis up-to-date

Inmiddels ook een terugkerend item zijn de gratis kennisessies van Dockwize. Ook dit jaar staan er alweer diversen op de agenda, met op 17 maart de eerste sessie: leer pitchen van Nederlands Kampioen pitchen Jouri Schoemaker. De kennisessies zijn voor iedereen toegankelijk; het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden via de website. Zie de eventkalender voor alle aankomende events en meld je daar aan.

Ontdek nieuwe financieringsmogelijkheden

Ben jij op zoek naar (innovatie)financiering voor jouw innovatie of bedrijfsidee? Of groeit je bedrijf en zoek je naar nieuwe financieringsmogelijkheden? Na het succes van de eerste editie van Finance Me?! begin dit jaar, organiseren Impuls Zeeland en Dockwize de tweede editie van Finance Me?! op maandag 10 februari 2020. Kom naar het event en ontdek alle mogelijkheden van (innovatie)financiering. Meld je hier aan.

Boek een interactieve sessie voor jouw event

De wereld verandert snel en jouw klanten maken elke dag nieuwe keuzes. Als ondernemer zoek je een gat in de markt waardoor je jouw bedrijf kan laten groeien. Innovatie lijkt daarbij een toverwoord. Maar hoe maak je innovatie praktisch voor jouw bedrijf en jouw product? In een interactieve sessie krijg je een paar simpele handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Zo kun je morgen met jouw bedrijf al beter inspelen op jouw markt. Deze sessie boeken voor jouw ondernemersavond of event? Vraag naar de mogelijkheden!

Breng jouw onderneming of idee naar the next level

De ondernemersprogramma's van afgelopen jaar zijn nog in volle gang en lopen dit jaar gewoon door, maar de nieuwe reeks voor innovatieve ondernemers is alweer ingepland.

Werk in 11 weken je idee uit tot kansrijk en getoetst bedrijfsidee
Tijdens het Kickstartprogramma van Dockwize werk je in 11 weken toe naar een getoest en kansrijk innovatief product of idee, waar vraag naar is uit de markt. Je komt er achter wat wel werkt en wat niet werkt en stelt je idee tijdens het programma bij tot een eerste business model. Na 11 weken heb jij inzichtelijk of jouw idee aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep en weet je hoe je aan jouw eerste klanten komt. Op 12 maart gaat het nieuwe programma van start, wekelijks op donderdag. Check hier voor meer informatie en aanmelden.

Versterk in 12 weken je verdienmodel, groeistrategie, opschaling en financiering
Ben jij klaar om jouw onderneming verder uit te bouwen en succesvol te maken? Wil jij de markt op met jouw product of idee of heb je al de eerste stappen gezet om de markt te betreden, maar wil jij jouw business model verder uitbouwen? Doe dan mee aan het Acceleratorprogramma van Dockwize en werk in 12 weken aan het versterken van je verdienmodel, groeistrategie (marketing en sales) en bereid je jouw onderneming voor op opschaling en financiering. Op 31 maart gaat er weer een nieuw programma van start, wekelijks op dinsdag. Lees hier verder voor meer info en aanmelden.