Ikmoetdigitaal.nl helpt ondernemers met digitale groei en innovatie tijdens de crisis

De winkelstraten zijn leger dan ooit. Personeel wordt gevraagd thuis te werken en iedereen wordt nadrukkelijk gevraagd afstand van elkaar te nemen. Het Covid-19 virus blijft ons bezighouden, maar zeker ook alle ondernemers om ons heen. Als ondernemer moet je verder. Maar hoe? Om op die vraag antwoord te geven, zijn wij live met ikmoetdigitaal.nl.

Op ikmoetdigitaal.nl kun je gratis al jouw ondernemersvragen stellen via chat waar de business coaches van Dockwize voor je klaarzitten, vind je informatie rondom digitalisering van andere instanties gebundeld en geven we inzicht hoe we ondernemers op de wat langere termijn kunnen ondersteunen. Achter de chat zitten experts die snappen hoe je nu nog kunt innoveren en tegelijkertijd zelf ervaringsdeskundigen zijn op het gebruik van digitale kanalen om jou kosteloos te adviseren.

Met wat voor soort vragen kan ik terecht bij ikmoetdigitaal.nl?

  • Hoe kan ik nu innoveren op het gebied van digitaal werken en zo mijn business aan de gang houden of boosten?
  • Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van online en digitaal communiceren en promoten?
  • Als ik wil doorontwikkelen, hoe doe ik dat dan nog in extreme tijden zoals deze?

Over ikmoetdigitaal.nl op Omroep Zeeland

Maandag 23 maart was Matthijs Lugtenburg live in de uitzending bij Omroep Zeeland om ikmoetdigitaal.nl toe te lichten. Beluister de uitzending hier.

We zijn live!

Omdenken, aanpassen en innoveren. Dat is waar deze onzekere tijd om vraagt. Wij helpen jou, als ondernemer, vanuit Dockwize hier graag bij: iedere dag van 09:00 - 17:00 uur zitten onze coaches gereed achter de digitale desk om jouw ondernemersvragen te beantwoorden. 

Voor en door ondernemers

Gaandeweg wordt de website uitgebreid met digitale vragenuurtjes aangeboden door partners en ondernemers uit het netwerk van Dockwize en experts die het initiatief zullen ondersteunen met hun kennis en expertise. Ondernemers die een bijdrage willen leveren aan de website, kunnen zich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij Dockwize.

Ikmoetdigitaal.nl is een initiatief van Dockwize en de Provincie Zeeland.

Naar ikmoetdigitaal.nl