Dockwize helpt ondernemers het hoofd boven water te houden met SOS programma

Voorlopig is er geen uitzicht op versoepeling van de coronamaatregelen voor de ondernemer. De horeca blijft gesloten, de winkelstraten zijn leeg en het is onduidelijk wanneer de provincie weer toeristen kan ontvangen. Wegvallende orders en verkopen zorgen in bijna de helft van de gevallen voor acute problemen, blijkt uit recent onderzoek van VNO NCW Zeeland Brabant. En ook de 1,5 meter economie is voor veel ondernemers een grote uitdaging. Reden genoeg voor Dockwize om Zeeuwse ondernemers te helpen het hoofd boven water te houden!  

Met het nieuwe SOS programma worden de krachten gebundeld om ondernemers in Zeeland direct te helpen. SOS staat voor snel ondernemers support: een team van experts van zowel Dockwize als van diverse belangrijke Zeeuwse partijen, gaat met ondernemers intensief aan de slag om niet alleen de crisis te overleven, maar er ook sterker uit te komen!

In het online programma word je als ondernemer individueel begeleid door het SOS team. Je krijgt in korte tijd inzicht in je huidige situatie en financiële mogelijkheden en je krijgt concrete handvatten en ideeën om de schade te beperken. Belangrijker nog: je bouwt samen met de experts aan een positieve toekomst door middel van een concreet actieplan, waarvan ook de implementatie wordt opgevolgd. “Wat we van ondernemers vragen is tijd, inzet en de wil om kritisch naar hun bedrijf te kijken”, zegt Matthijs Lugtenburg, directeur van Dockwize. “Wij hebben een team van professionals klaar staan die ieder met hun eigen expertise bijdragen aan een toekomstbestendig plan voor de ondernemers. En alles onder een dak, dat maakt het wel zo duidelijk in een tijd waar zoveel initiatieven, regelingen en loketten zijn waar je terecht kunt.”

Hoe zet jij koers door deze storm? Blijft je onderneming drijven of ga je kopje onder? Durf jij verder te kijken en wellicht het roer om te gooien? Check www.dockwize.nl/sos en meld je vandaag nog aan! Deelname aan het programma is volledig kosteloos.

Naar het SOS programma

•••

Download het persbericht hier

Het SOS programma van Dockwize is mede mogelijkt gemaakt door