Webinar Subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling

Dit najaar komt er binnen het investeringsprogramma 'Zeeland in Stroomversnelling' opnieuw subsidie beschikbaar voor innovatieve oplossingen (sociale innovatieprojecten) voor krapte op de arbeidsmarkt. Om je te informeren over dit programma en de subsidieregeling wordt op 9 september een digitale informatiesessie georganiseerd.

Subsidieregeling voor innovatieve oplossingen

Sociale innovatie is het toepassen van nieuwe vormen van organisatie, nieuwe methodes en/of door middel van het introduceren van nieuwe producten en diensten met een meetbare of waarneembare impact op het arbeidsmarktvraagstuk. Het gaat hierbij om een vernieuwing van het arbeidsproces, met als doel de arbeidsproductiviteit en de arbeidsparticipatie te verhogen. Bijvoorbeeld door het werk anders te organiseren, gezondheidsbeleid in te voeren, het kennisniveau en de inzetbaarheid van werknemers te verhogen, arbeidsvoorwaarden te moderniseren en door sociaal beleid te koppelen aan de bedrijfsdoelstellingen. Praktijkleerroutes en hybride leeromgevingen zijn voorbeelden van toepassingen van sociale innovatie.

Online infosessie

Op 9 september 2020 van 14:00 tot 15:00 uur wordt een digitale informatiesessie over deze subsidieregeling georganiseerd.
Meld je hier aan!

Vooraf heb je de mogelijkheid om vragen te stellen over deze regeling,die zoveel mogelijk tijdens de sessie beantwoord worden. 

Programma

13.45 uur: Toegang livestream via link
14.00 uur: Start informatiesessie
15.00 uur: Einde

Meer weten? Check het hier.

 

•••

De informatiesessie wordt gegeven door Provincie Zeeland en Impuls Zeeland.