Mondkapje verplicht in de centrale ruimtes Dockwize

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag (13-10) zullen we vanuit Dockwize ook de maatregelen aanscherpen om, samen met jullie, het coronavirus tegen te gaan. Het gebruik van een mondkapje is daarom per donderdag 15-10-2020, naast maatregelen die al van kracht zijn, verplicht in de centrale ruimtes bij Dockwize. Dit geldt voor personeel, huurders en bezoekers.

maatregelen Dockwize tegen coronavirus per 15-10-2020

Catering blijft, Brasserie Lumen open voor afhaal

Brasserie Lumen is enkel nog geopend voor afhaal tijdens de gebruikelijke openingstijden. Catering wordt nog steeds aangeboden in combinatie met de huur van onze vergaderzalen. Tijdig reserveren is gewenst. De brasserie is verder gesloten.

Evenementen gaan niet door

Alle geplande fysieke evenementen, voor in ieder geval de komende 4 weken, gaan niet door. Deze worden verplaatst, digitaal aangeboden of afgelast. Per event zal hierover apart bericht worden.

Programmawijzigingen

Ondernemers die een programma bij Dockwize volgen krijgen apart bericht over eventuele wijzigingen hierin.

Vergaderzalen blijven beschikbaar

Bij Dockwize zorgen we er nog steeds voor dat vergaderen veilig kan. Onze vergaderzalen blijven daarom gewoon beschikbaar. Ook hebben we de mogelijkheid om hybride te vergaderen. Lees hier meer.

Werken in de Seats2Meet

De Seats2Meet werkplekken blijven beschikbaar. Het mondkapje mag af, wanneer je plaatsneemt aan één van de flexwerkplekken. Beweeg je je door de S2M-gang, dan is het mondkapje verplicht. 

Overige maatregelen

De overige maatregelen blijven van kracht: 

maatregelen Dockwize tegen het coronavirus

Check voor meer informatie ook de website van de Rijksoverheid.