Vergaderruimtes gesloten t/m 19 januari

Door de aangescherpte maatregelen zijn tot en met 19 januari 2021 de vergaderzalen van Dockwize gesloten. Vanuit Dockwize houden we de maatregelen en advies van het RIVM nauwlettend in de gaten. Mocht er iets wijzigen in het advies vanuit het RIVM, dan zullen wij dit advies uiteraard ook opvolgen en communiceren via onze communicatiekanalen.

Flexwerkplekken Seats2meet niet beschikbaar

De Seats2meet flexwerkgang is gesloten t/m 3 januari 2021. Vanaf 4 januari is het enkel mogelijk een seats2meet flexwerkplek te reserveren via de receptie.

Receptie gesloten van 21 december t/m 3 januari 2021

In verband met de feestdagen is de receptie gesloten van maandag 21 december t/m zondag 3 januari. Voor dringende zaken kan er contact worden opgenomen via +31 (0)6 44 11 41 21.

Neem het zekere voor het onzekere 

We vragen ieders medewerking om hier op een verantwoorde manier mee om te gaan. Mocht je twijfelen over eventuele symptomen met betrekking tot het coronavirus, neem het zekere voor het onzekere en stel je afspraken en/of bijeenkomsten uit.

Ook de huurders vragen wij om hun eigen verantwoordelijkheid door de maatregelen van het RIVM toe te passen in hun dagelijkse werk om samen de verspreiding van het virus te voorkomen.

Kijk voor actuele informatie op de website van het RIVM.