Pieter Joziasse nieuwe ambassadeur Groeiprogramma

Pieter Joziasse is de nieuwe ambassadeur van ons Groeiprogramma. De oprichter en CEO van Medisol heeft met zijn bedrijf een sterke bedrijfsgroei doorgemaakt en heeft hiervoor in 2023 voor de 12e keer een FD Gazelle in ontvangst mogen nemen. 

We zijn blij dat we Pieter met zijn ambassadeurschap mogen verbinden aan ons Groeiprogramma. Zijn ervaring, kennis en doorzettingsvermogen zijn inspirerend voor andere ondernemers die ook groeiambities willen waarmaken. 

Medisol

Medisol is Europees distributeur van AED’s en aanverwante reanimatieartikelen, gevestigd in Vlissingen. Het heeft een sterke online positie en bereikt eindgebruikers en resellers in meer dan 30 landen. Medisol kenmerkt zich door een doorlopende, sterke bedrijfsgroei en heeft hiervoor in 2023 voor de 12e keer een FD Gazelle in ontvangst mogen nemen. Onlangs heeft Medisol hun positie in e-commerce landschap van AED’s verterkt met de overname van ComPlus BV, beter bekend van de Nederlandse en Belgische webwinkels ‘AEDvoordelig’. Een strategische keuze waarmee ze hun positie in e-commerce verkoop van AED's versterken. Lees het officiële persbericht hier.