Atlas Professionals

Huurt een kantoor bij Dockwize

Atlas Professionals is een internationaal recruitment bedrijf dat een grote rol speelt in het leveren van professionals aan de maritieme, olie & gas en windindustrie wereldwijd.

Atlas Professionals heeft al een kantoor dat gespecialiseerd is in wind en kabels in Bristol, UK, en nu dus ook een in Zeeland. Het bedrijf is al meer dan 12 jaar actief in de windindustrie en heeft zich gespecialiseerd in het bieden van HR-oplossingen voor elke fase van een offshore windpark; van ontwikkeling tot installeren en onderhouden.

Het team in Vlissingen bestaat uit mensen uit de provincie Zeeland waardoor er makkelijk verbindingen kunnen worden gemaakt tussen de lokale expertise in wind en de banen die beschikbaar zijn.

Waarom een plek bij Dockwize?
De kennis die in Vlissingen ligt op het gebied van wind is zeer waardevol en daar wil Atlas graag een steentje aan bijdragen. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van banen in de wind en kabels aan net afgestudeerden. Atlas Professionals ziet Dockwize als de ideale plek om in contact te komen met potentiele studenten/medewerkers voor hen bedrijf.