Conneqtech

Conneqtech (voorheen nfnty) is een softwarebedrijf voor de ontwikkeling van mobiele apps en webapplicaties. Ze blinken uit in maatwerk applicaties voor iPhone, iPad, Android en Web die waarde toevoegen voor de gebruiker door een optimale gebruikerservaring. Het bedrijf is gespecialiseerd in slimme toepassingen door middel van internet-of-things. Zij leggen verbindingen tussen de app en fysieke voorwerpen door middel van draadloze technologie, zodat apparaten en systemen met elkaar en met personen kunnen communiceren.

Klantreferenties

Een mooi praktijkvoorbeeld is de app 'Sleepradar' voor beddenspecialist Van Cadsand; een slim bed dat de slaap analyseert en de gebruiker tips geeft om de slaap te verbeteren met behulp van de app.

In 2016 is nfnty samengegaan met Conneqtech. In opdracht ontwikkelen zij de apps voor connected bikes, zoals 'Sparta connect' en 'AXA Connect'. Deze apps brengen de huidige locatie van alle e-bikes in beeld brengt, die voorzien zijn van de GPS trackers van Conneqtech, om bijvoorbeeld een gestolen fiets te traceren.

Groeien in Dock

Conneqtech huurt sinds enkele jaren ruimte in Dock en is sinds juni 2016 gevestigd in een kantoor in het nieuwste gedeelte van Dock. Deze ruimte geeft hen de kans de bedrijfsactiviteiten nog verder uit te breiden.