De Blauwe Mandarijn

Huurt een kantoor bij Dockwize

Wij zijn Bo en Jan Dirk van Scheyen, eigenaren van De Blauwe Mandarijn, een gespecialiseerd bureau op het gebied van tekstproducties, film en fotografie. De Blauwe Mandarijn levert in opdracht kant-en-klare artikelen, redigeert desgewenst vakkundig uw (web)teksten, schrijft uw speeches, persberichten, nota’s en jaarverslagen. Op het gebied van film en fotografie leveren wij complete filmproducties, korte films, documentaires, bedrijfsintro’s  fotoreportages van zowel mensen als bedrijven. Ons bureau weet met kennis en kunde al uw wensen op het gebied van beeld en/of tekst naar volle tevredenheid, en op originele en creatieve wijze, te vervullen. We bieden maatwerk tegen een concurrerend tarief.

Waarom Dockwize?

Als startend bedrijf vindt De Blauwe Mandarijn, dat Dockwize ons prima faciliteert. We komen makkelijk in contact met collega-bedrijven, de lijnen zijn kort. Dockwize geeft ons met de uiteenlopende activiteiten die zij organiseert de kans om te netwerken en zo onze contacten nog verder uit te breiden. De locatie van ons bedrijf aan de Voltaweg is erg gunstig; niet ver van het stadshart van Vlissingen, goed bereikbaar zowel vanuit de stad als de rest van Zeeland (via de A58). Prima gratis parkeergelegenheid is ruimschoots voorhanden.

Wat vind je van Dockwize?

Dockwize is een niet al te grootschalige, gezellige club mensen en bedrijven, die regelmatig met elkaar in contact staan. Het aanbod aan ondernemingen dat bij Dockwize bedrijfsruimte huurt is heel divers. We kijken uit naar de netwerkbijeenkomsten en andere activiteiten en iedereen is natuurlijk welkom om ook bij ons bedrijf een kijkje te nemen! De koffie staat klaar…

Locatie

Loods Voltaweg 11E, 4382 NG Vlissingen.

Te bereiken via

Bo: 06 28 19 90 50
Jan Dirk: 06 33 64 21 77