E-Mobility Park

Sinds februari 2018 zit het team van het E-Mobility Park in de loods van Dock. Het projectteam, wat onder andere bestaat uit een groep studenten werkt daar aan het opbouwen van het E-Mobility Park. Op dit park kun je straks een elektrische deelauto reserveren, deze is opgeladen met lokale opgewerkte energie en hiermee kun je naar je bestemming rijden. Zo leen je bijvoorbeeld een auto voor een vergadering of een locatiebezoek.

Op deze manier zijn er op de Kenniswerf minder auto’s nodig en wordt het parkeerprobleem een stuk kleiner. Het park komt centraal te liggen op de Kenniswerf zodat het voor verschillende partijen makkelijk te gebruiken is.

Wij werken nu in loods 11 van Dock, tegenover het toekomstige park. In Dock zit je met veel ondernemers en het leuke is dat je daar veel contact mee hebt op onder andere de wekelijkse netwerklunch. De loods waar we zitten is gezellig gemaakt doordat, we het zelf hebben ingericht met planten, een bank waar we op relaxen en een spelletjeskast waar we tussen de druktes door op spelen.

Interesse in deze ontwikkeling? Neem contact op met Sjoerd de Jongh van Y-Logic.