Ecoleaders BV

Huurt een kantoor bij Dockwize


Wat doet jouw bedrijf?

Ecoleaders is de overkoepelende naam voor ondernemende mensen en is gespecialiseerd in (technologische) begeleiding van duurzame, biobased en/of circulaire initiatieven. Ecoleaders richt zich vooral op de verbeteringen die leiden tot een beter product of dienst. We helpen bij ondersteuning tijdens de R&D fase (advies, financiering, IP-bescherming), tijdens de valideringsfase (bedrijfsplannen, certificeringen) en tijdens de productiefase (logistiek, financiering) en met de marktpenetratie (strategie, marketing management, business development, et cetera). Hands-on ondernemerschap staat in alle fasen centraal. Kortom het proces van TRL 2 tot 9.

Waarom huur je bij Dockwize?

Vanuit de genoemde expertise werk ik al samen met het Dockwize team om challenges en innovaties succesvol te laten zijn. Hierdoor heb ik kennis gemaakt met het professionalisme van het team. Aangezien Ecoleaders met innovatie actief is en Dockwize erg ambitieus is op dit vlak, is de keuze snel gemaakt. Bovendien ben ik van mening dat mijn ondernemerservaring op het gebied van biobased en circulair ondernemen ik een bijdrage kan leveren aan de ambities van Dockwize en haar klanten.

Wat vind je van het concept?

Direct bij binnenkomst voel je de dynamiek en betrokkenheid die ik al eerder bij diverse teamleden had ervaren. De werkomgeving is inspirerend te noemen. Ik hoop van harte dat er een aanwas gaat komen aan innovatieve productontwikkelaars, welke ten goede gaan komen aan de Zeeuwse economie. Ik zal er op dat vlak alles aan doen om een ambassadeur te zijn voor Dockwize en Zeeland om dat te bewerkstelligen.

Locatie

Flex B8