Enercon

Enercon werd in 1984 opgericht door Aloys Wobben en inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende windturbinefabrikanten ter wereld. 
Enercon GmbH – Dutch Branch is onderdeel van het Duitse moederbedrijf Enercon. Vanuit het kantoor in Zwolle bewerkt Enercon de Nederlandse markt al jarenlang met succes. 

Zon, wind en water, de wereld beschikt over onbegrensde energiebronnen. ENERCON heeft de uitdaging aangenomen om deze duurzame energiebronnen op verantwoorde wijze om te zetten naar bruikbare energie. Met aanwezigheid in 36 landen en productiefaciliteiten op drie continenten werken zeer gemotiveerde medewerkers aan het mondiale ondernemerssucces van ENERCON. Al jarenlang produceert ENERCON hightech windenergie installaties die zich kenmerken door zeer innovatieve techniek en hoogste kwaliteit.

Omdat een groot aantal projecten worden / zijn gerealiseerd in de provincie Zeeland heeft Enercon er voor gekozen een werkplek te realiseren in Vlissingen van waaruit de in aanbouw zijnde projecten kunnen worden gemanaged.