H6 Studio

Fotograaf Dennis Hooi heeft sinds april 2015 zijn intrek genomen in één van de loodsen van Dock.

Dennis begon zijn carrière niet als fotograaf, integendeel. Hij studeerde voorheen aan de zeevaartschool in Vlissingen om vervolgens bij het loodswezen aan het werk te gaan. Vier jaar geleden ging het roer om en nam Dennis de eerste stappen als zelfstandig fotograaf. De rest is geschiedenis…

Dennis Hooi's passie is portret- en reclamefotografie, waarbij lichtinval en het gekozen decor zijn werk uniek maken. Fotobewerking is niet zo zijn ding, dus ligt de uitdaging vooral tijdens het proces van het fotograferen zelf. De fotograaf hoopt in de toekomst uit te breiden in zowel producten als personeel. Naast fotografie is het maken van filmproducties een droom die hij naleeft.

Dock

Dennis kwam bij Dock terecht bij zijn zoektocht naar een geschikte ruimte voor zijn projecten. Dennis: “Het is een prachtige ruimte, hier kan ik mijn gang gaan en me volledig richten op mijn producties.” Dennis hoopt de samenwerking veelvuldig op te zoeken met andere ondernemers op de Kenniswerf. “Samen krijg je meer gedaan, hier bij Dock is die potentie zeker aanwezig.”

Benieuwd naar het werk van Dennis? Loop dan eens langs in de studio aan de Voltaweg, nummer 13C. Of neem een kijkje op zijn website: www.h6studio.com.