Hello Zeeland

Huurt een kantoor bij Dockwize

Wat doet jouw bedrijf?

Hello Zeeland is hét inspiratie- en ontdekkingsplatform van Zeeland. Aan de ‘voorkant’ van het platform richten we ons op zowel de toerist als de Zeeuw die op zoek is naar bijzonder Zeeland: de leukste adresjes, mooiste plekjes en originele Zeeuwse producten. Samen met een community van Zeeuwse contentmakers en Nederlandse bloggers creëren we dagelijks inspirerende content waarmee we jaarlijks meer dan een miljoen mensen bereiken. 

Ons echte verdienmodel ligt echter bij de Zeeuwse bedrijven die we helpen met hun onlinestrategie en e-commerce. Wij zorgen ervoor dat de onlinepresentatie van de Zeeuwse Horeca, Retail en het Toerisme helemaal up-to-date is en er tiptop uitziet. Anders gezegd, wij helpen bedrijven met contentproductie voor social media, website en andere onlinekanalen. Onze extra meerwaarde is dat wij deze content ook distribueren via onze eigen kanalen waardoor onze klanten niet alleen hun bestaande volgers en klanten bereiken maar in een keer uit een veel grotere vijver met potentiële klanten kunnen vissen. 

Het b2b-platform bestaat uit drie lagen:

  • Marketing - contentproductie en (social media)marketing. Hier zijn speciale (content)marketing & e-commerce pakketten voor samengesteld.
  • E-commerce -  een shoppingsplatform waar lokale producenten geholpen worden met hun e-commerce strategie: van webshopverkopen en marketing tot fulfillment.
  • Bookings - een all-in-one boekingsplatform met krachtige marketingtools voor verhuurbureaus en eigenaren van vakantiehuizen, B&B’s en kleine boetiekhotels in Zeeland.

Waarom huur je bij Dockwize?

Met name tussen andere ondernemers kunnen werken, de betaalbare kantoorruimte met alle professionele faciliteiten en gestimuleerd te worden te ontwikkelen, ook door de aangeboden programma’s trokken mij enorm.

Wat vind je van het concept?

Ik vind de positieve energie, open setting qua gebouw en ruimtes maar ook de toegankelijke houding van andere ondernemers erg prettig. Ik verwacht dat ik en het bedrijf enorm zullen groeien door het netwerk en synergie wat Dockwize biedt.

Locatie

Je kunt ons vinden op de begane vloer B7 (en ook in Breskens op Oosthavendam 8, 4511 AZ)